Idősebb, sportos, intelligens férfi merre találhat fiatalabb lányt?
Bár tudom, hogy felháborodva kapálózni fogsz, azért elmondom a véleményem.
Talán mert a 41 évemmel inkább én lennék a korban hozzád illő, nem a 18 éves intelligens tinilány :D
Úgy elképzelem, ahogy ajnározod magad a gimis csajoknak a diplomáiddal meg a nyelvvizsgáddal- igazad is van, egy korban hozzád illő, hasonló eredményeket elért nőtől nem ajnározást meg “hű, meg ha” csodálatot kapnál, hanem egy egyenrangú partnert.
Úgy elgondolkodom, hogy az egyetemista vagy frissen érettségizett, lendületes, félig alaptalan idealista világmegváltó tervekkel megrakott kiscsaj (mint amilyenek jó esetben mi mindketten MÁR VOLTUNK!) mit tud neked adni PARTNERSÉGből?
Ha meg a családalapításból épp kifutni készülő, feleség-gyerek után kapálózó adonisz vagy, akkor sajnos van egy nagyon rossz hírem: a huszas csajok a huszas srácokkal akarnak MAJD családot alapítani.
Aki meg mégis befűzhető, ott az éveket te az egzisztenciával pótolhatod :)
A baráti körben több ilyen 40-45 közötti kapuzárásos férfi ballépeseit volt sajnos szerencsénk végigasszisztálni. Ahol feszes p..nci lett, de gyerek nem, ott volt sírás-rívás pár heti Sound meg BP után, mikor a “hölgy” lekoccolt a tünci bmw-vel (ajcsi a lávcsinak :), ha meg lett gyerek, úgy kitiporta a 29 éves “leányzó” a házasságot, vagyonközösséget (anyu kisszobájából a pedagógusi-népművelő diplomával)- most meg nem megy a szex, mert anyaüzemmód van, szellemi partnerség nem annyira.
...szegény 45-ös “fiatalember” legalábbis ebben él... mi meg nem tudjuk, hogyan kellene felvilágosítani, hogy Jucus a házasság biztos menedékében, a budai ingatlan teraszán az egyik 30-as személyiedzővel pötyögi le a következő szexrandit...
Aztán látod, neki is van diplomája, nyelvvizsgája, mint neked :D
(ne haragudj, de többdiplomás NŐként nekem röhejes kitétel ez... milyen jó, hogy a véleményem nem oszt, nem szoroz, igaz?)
Na megyek, nézegetem tovább a kisfiam igen jó fizikumú edzőjét, aki majd 50 évesen erőnléti edzést tart...tudom, én vagyok perverz, hiszen te is megérdemeled a fiatal LÁNYT, mert DIPLOMÁID vannak és FIATALOS vagy.
(...de kár, hogy nekem már ciki az XD )
Szórakoztatnak a buta, önigazoló oltások! Komolyan!
Mind a 12-es öreglány, mind a 13-as "nem tettem le semmit az asztalra, de megkritizálom az étlapot" - jellegű hozzászólások!
Kedves kérdező,
a veledkorú “vénlány” vagyok- te akkor vénf..sz? :D
Gyere, vállald fel magad, mutatkozz be, mutasd a fotód... gondolom rögtön elpárologsz.
Nem, nem ismerkedni, veled eszemben sincs... ès hidd el, nagyon nem savanyú a szőlő.
Bolond vagy tényleg, ha támadásnak veszed a tapasztalatokat, észrevételeket.
Lehet ezért nem akad korban hozzàd illő, mert ezt a “fejlett” tárgyalástechnikádat a magára valamit is adó NŐ nem bírja tolerálni? :)
Komolyan kérdezem.
Ha akkora szupercsávó lennél 42 évesen, miért kell ezt megkérdezni?
Haverok agyonvernének, ha rámozdulnál a lányaikra? :D
Ketten nyilvánítottunk véleményt a korosztályodból, köszönjük, hogy leugathattál tényleg.
Tudod, ha nekem 25 alatti fiatal srác kellene, akkor elmennék egy box vagy spinning edzésre... hidd el, nem röhögnének körbe... te akkora csoda vagy, hogy ez (sem) jutott eszedbe?
Mindegy, remélem, hogy meglesz a 18 éves csajod.
Sok sikert a prada meg a tandíj finanszírozásához- ha nem megy, kitartjátok a haverral felesben.
Én majd a fiam tandíjára költök ugyanezt, ha màr szottyadt k..akikupac vagyok :)
Étlap? Hányinger, nem étvágy.
Úgy elképzelem, hogy a 18 éves kiscsajnak még beadod, hogy miért nincs másnap se második kör és az orál miért csak a nők dolga... ilyen “úriembernek” képzellek.
De tk. engedd meg, hogy elemzőként őszintén megdicsérjelek: egy bigmac áráért randizhatsz, hatékony és egonövelő.
Sok sikert :D
Köszönöm, meglesz a siker!
Okkal nem a korosztályodból keresek, de ezt úgysem lehet megérteni.
Kell egy kis hiszti:-)
Ja, és nem osztozom. Már "haverrral".
Az meg a te dolgod, minek képzelsz.
Pont az ilyen Csernus-szintű elemzésekhez nincs kedvem.
A kérdező:-)
Aki itt kérdez, viselje a neki nem tetsző válaszokat is.
Csernus “sokkterápiájával” nem tudok mindenben azonosulni, de ha már így felhoztad: így a középkorúság felé felső egyensúlyozva meg tudod-e életkorodnak, végzettségednek, társadalmi státuszodnak megfelelő színvonalon fogalmazni kérlek, hogy mi miatt kell igen jelentős, generációs különbség számodra ahhoz, hogy mind szexuálisan, mind érzelmileg és szellemileg, mind pedig természetesen gazdaságilag is jobb, kielégítőbb, magasabb perspektívában fejlődni képes kapcsolatot tudj ellenkező neműekkel sikeresen és hosszútávon kialakítani?
:D
(...engem meg lehet győzni és tényleg megérteni szeretném.
Őszintén: a saját szexuális használatodra betanítható naív jellemen kívül így gyorsban semmi kifejezett és motiváló előny nekem nem ugrik be, ami 2 hónapnál tovább is “versenyképes” maradhatna... de nem jövök a szilikoncicimmel, mert még sokkot kapsz :D
Ha sugardaddy lennél, akkor egyszerűbb dolgod lenne.
De sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!