Budapesti pán/biszex/hetero lányok, ismerkednétek transz sráccal (23)? :)
Sziasztok, akinek esetleg lenne kedve beszélgetni, ismerkedni, az nyugodtan írjon! :)
Akinek nem bejövős ez a téma, és kulturáltan meg tudja fogalmazni a véleményét, akkor az is érdekelne, hogy mi, és miért az a véleménye.
Köszönöm! :)
Ha az ember cisz nemű, akkor a születésénél a külső nemi jegyekből megállapítva anyakönyvezett nemével önazonos, tehát lánynak született és annak is érzi magát, vagy fiúnak született és fiúnak érzi magát.
Ha az ember transz nemű, akkor pedig a születési nemével ellentétes nemmel önazonos, tehát pl. lánynak született, de fiúnak érzi magát, vagy fordítva. Vagy éppen úgy erzi, hogy egyik nemhez sem tartozik a kettő közül, az a nem bináris/semleges nem. (non binary)
Engem lánynak anyakönyveztek, sokáig leszbikusnak vallottam magam, nemrég vállaltam fel igazan önmagam, hogy fiú vagyok. :)
14-16 éves koromban coming outoltam leszbikusként, de kb. 5-6 éve éreztem hogy valami nagyon nem oké, és 1 éve vállaltam fel magam előtt is hogy transz vagyok, nem volt egy egyszerű dolog, de már 7 hónapja vagyok hormonon :)
Szia:).
Szívesen beszélgetnék veled.18/L vagyok.
Nem szoktam ítélkezni egyáltalán, én elfogadom, hogy mindenkinek más a szexuális orientációja, illetve identitása.
#3 Hát igen, nem mindenkinek egyforma vagy egyformán "sikeres" a tranzíciója, nem is mindenki vállalja/akarja a műtéteket. Az hogy a tarsadalomba mennyire tudnak besimulni utána, az is nagyon sok mindentől függ. Meg nyilvan az elfogadottságtól is.
Nekem ilyen szempontból szerintem szerencsém van, a csaladom és a barataim is szuperek és elfogadnak, illetve fiatalabb koromtól kezdve kb. mindig fiúnak néztek, úgyhogy nem aggódom hogy ne sikerülne szépen beolvadnom majd. :)
(Hozzátenném, hogy nem csak az ilyen "szépen besimuló" transzokat kell támogatni és elfogadni, egy kevésbé atraktívabb embernek is ugyanúgy járnak a jogok, és az elfogadás, mint bárki másnak!)
sajnálom a keddi 33as törvényt ellenetek :(
Ha szeretnél beszelgetni itt vagyok.25/n bi
Persze :D amit leírtál,nem lehet akadálya az ismerkedésnek.
26/f
Esetleg én is jöhetek szintén transzfiúként?
Úgy szeretnék hozzám hasonlóval ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!