Lányok van aki szeret csókolózni?
Figyelt kérdés
20-as éveim közepén járok és Pest megyében élek.2020. máj. 14. 06:19
1/6 Laci1991 válasza:
És itt keresel valakit aki csókolózna veled? 😂😂
2020. máj. 14. 07:29
2/6 anonim válasza:
Idegennel nem!
2020. máj. 14. 08:12
3/6 anonim válasza:
én nem tartom olyan meglepőnek a kérdést, mint az 1., mert én is imádok csókolózni. nyilván szeretem az intim csókolózást is, de mivel magában is nagyon szeretem a "tevékenységet" nem riadok el az idegennel-csak ismerőssel-barát barátjával való csókolózástól. viszont van párom, ő sajnos nem kifejezetten szereti a nyáladzást, így vele nem igazán tudom kiélni magamat. :(
dehát ez van. :)
szóval csak szólni akartam: hogy igen, van rá példa.
2020. máj. 14. 09:39
4/6 anonim válasza:
Szeretek, de nem akárkivel. Ha valaki nem tud nyelvezni, túl érdes a nyelve és a szája is nagy, vastag, akkor szóba sem jöhet.
2020. máj. 14. 10:11
5/6 A kérdező kommentje:
1/4 Laci1991 rendszer ügynöke vagy szimplán, nem tudsz túllátni a falu határán, számodra csak odáig terjed a térkép. Szűk látókörű vagy öcsém.
2020. máj. 14. 12:37
6/6 anonim válasza:
Imádok csókolózni :), bár a párom utána mindig megnyal és így kicsit elveszi a varázsát :D
2020. máj. 28. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!