Valakinek lenne kedve ismerkedni?
Nem tudom mennyire válhat be ez az oldal, most láttam, hogy van lehetőség ismerkedésre, úgyhogy gondoltam kipróbálom.
Akinek lenne kedve beszélni, az írjon nyugodtan! :)
16 éves lány vagyok
Ugyan én meleg vagyok, de lenne egy kérdésem (a rosszindulat maximálisan távol álljon tőlem!) De sosem értettem sehol sem az olyat, hogy: "xy éves vagyok lány, lenne kedvetek ismerkedni velem?" Típusú "bemutatkozó" szöveget.
17 éves leszek pár héten belül, de már nem divat az, hogy némi információt azért oda írunk, hogy az illető tudja mivel áll szemben?
Kedves, kérdező!
Nem is arról van szó, hogy privátban többet írsz annak, aki ír, de nem is azt kértem, hogy a fél életedet írd ki Gyakorira, nem is kell követni az én példámat, hogy kb 3000/4000 karaktert írt ebbe a kategóriába. De szerintem az, hogy mit szeretsz, mik az igények, kizáró tényezők stb az alap lenne. De félreértés ne essék nem akarok veszekedést szítani, csak egy ártatlan kérdés volt a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!