Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Lenne kedved együtt tanulni/sz...

Lenne kedved együtt tanulni/szakmázni? Egy kezdő tanító kérdése.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem régen végeztem az egyetemen mint tanító, és arra a szomorú elhatározásra jutottam, hogy magamtól nekiállni itthon szakmázni, és belemélyülni a témába, úgy ahogyan azt igazán kellene nincs sok kedvem.

Kollégáim nagyon kedvesek, és aranyosak, mindig segítenek ha kérem őket, de sajnos el kell mondjam hogy a korosztályomban én vagyok az egyetlen alsó tagozatos tanító. Kicsit nehéz megértetnem magam velük, és nem nagyon találom köztük a helyem, már mindenkinek gyereke van, meg saját lakása, én meg még nem tartok ott az életben ahol ők.

Ezért gondoltam arra hogy itt keresek valakit aki esetleg most kezdte a szakmát, és maga is szeretne benne fejlődni, vagy beszélgetni, és még nincs kiégve. XD

Igazából csak szakmázni szeretnék kicsit, beszélgetni a munkámról, meghallgatni, másnak milyen feladatai vannak, és közös brainstorming-gal segítséget nyújtani egymásnak.

24/F

ápr. 16. 08:20
 1/2 anonim válasza:
Konkrétan milyen tantárgyak az erősségeid? (Valószínűleg ezért nem érkeztek még hozzád válaszok. Vagy csak privátban...)
ápr. 16. 22:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát vizuális nevelés művteres vagyok, azt mondanám az-az erősségem, de igazából mindegy tantárgyról szívesen elmélkednék.
ápr. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!