Hol tudnék néger pasikkal ismerkedni?
Ez sajnos így van, de aki ezeket nem látja, nem fogja fel, az úgy is bele megy az ilyenekbe. Tényleg nem jó ez a "fajkeveredés", de van akinek ez a mindene. Sok olyan magyar lányt ismertem aki cigány palival volt együtt. Persze mindegyik verte az asszonyt. Ha esetleg oda szóltam, hogy ezt nem kéne, akkor még a lány szólt be nekem, hogy ne szóljak bele, ez az ő dolguk. Így hagytam rájuk az egészet. Soha egyik se tanult abból, hogy bucira lett verve a feje, vagy 1 hónap sántitás után is élete párját látta a srácban. Nem tudom mit élveznek benne, elhiszem, hogy esetleg nem mindegyik ilyen, én is ismerek normális cigányt. Attól függetlenül csak ilyen kapcsolatokat látni és hallani, ahol nagyon megy a bántalmazás a négerek és a cigányok részéről.
Adott a kérdező is, nincs ezzel semmi baj, ő élete, ha neki ez kell, hajrá. Nem szabad sajnálni az ilyet, ha neki ez kell nem szabad visszafogni, hiszen mindenki úgy éli az életét ahogy akarja és azzal jön össze akivel akar.
#4 Ne kövezz meg, de engem csak a kategória lepett meg.
Amúgy nem zavar, ismerek vegyes párokat, akik nagyon szépen megvannak, míg néhány echte magyar öli egymást.
1-es voltam.
4. Látom kimosta az agyad a fősodratú.
Te csak kárpótoljál, térdelj nekik, ugyanis az én őseim nem tartottak négert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!