Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Hol tudnék néger pasikkal...

Hol tudnék néger pasikkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzónak tartom őket, de nem tudom hol lehetne megismerni magyarul beszélő néger pasit
nov. 3. 15:21
1 2
 1/16 anonim válasza:
És mit szeretnél tőle tanulni?
nov. 3. 15:36
 2/16 anonim válasza:

Ő is egzotikumra vágyott, csak rácseszett.

[link]

nov. 3. 15:40
 3/16 anonim válasza:

Ez sajnos így van, de aki ezeket nem látja, nem fogja fel, az úgy is bele megy az ilyenekbe. Tényleg nem jó ez a "fajkeveredés", de van akinek ez a mindene. Sok olyan magyar lányt ismertem aki cigány palival volt együtt. Persze mindegyik verte az asszonyt. Ha esetleg oda szóltam, hogy ezt nem kéne, akkor még a lány szólt be nekem, hogy ne szóljak bele, ez az ő dolguk. Így hagytam rájuk az egészet. Soha egyik se tanult abból, hogy bucira lett verve a feje, vagy 1 hónap sántitás után is élete párját látta a srácban. Nem tudom mit élveznek benne, elhiszem, hogy esetleg nem mindegyik ilyen, én is ismerek normális cigányt. Attól függetlenül csak ilyen kapcsolatokat látni és hallani, ahol nagyon megy a bántalmazás a négerek és a cigányok részéről.

Adott a kérdező is, nincs ezzel semmi baj, ő élete, ha neki ez kell, hajrá. Nem szabad sajnálni az ilyet, ha neki ez kell nem szabad visszafogni, hiszen mindenki úgy éli az életét ahogy akarja és azzal jön össze akivel akar.

nov. 3. 15:53
 4/16 anonim válasza:
Ez a gyakori már a rasszizmus fortyogó melegágya. Inkább el kéne gondolkodnotok az elavult szóhasználatotokon és azon, hogy az őseitek által rabszolgasorba kényszerített afroamerikaiakat hogyan kárpótoljátok! Faszisták!
nov. 3. 15:57
 5/16 anonim válasza:

#4 Ne kövezz meg, de engem csak a kategória lepett meg.

Amúgy nem zavar, ismerek vegyes párokat, akik nagyon szépen megvannak, míg néhány echte magyar öli egymást.

1-es voltam.

nov. 3. 16:00
 6/16 anonim válasza:

4. Látom kimosta az agyad a fősodratú.

Te csak kárpótoljál, térdelj nekik, ugyanis az én őseim nem tartottak négert!

nov. 3. 16:01
 7/16 qborka válasza:
Egyetemeken.
nov. 3. 16:08
 8/16 anonim válasza:
#6 eszestojás, nem látod, hogy ironizál?
nov. 3. 16:11
 9/16 anonim válasza:
8. Túl sok libernyák van itt ahhoz eszestojás!
nov. 3. 16:13
 10/16 anonim válasza:
eszestojás, az igaz, de akkor is észre lehet venni, hogy ironizál. Csupán olvasottság, életismeret és intelligencia kell hozzá.
nov. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!