Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Valakinek lenne kedve olaszul...

Valakinek lenne kedve olaszul beszélni, írni velem? Középfokú szinten vagyok.

Figyelt kérdés
Engem speciel az olasz nyelvgyakorlás érdekelne, vagy direktben valakivel, vagy ha tudtok ilyen csoportot, ne tartsátok magatokban:) Élő társalgási klubba is szívesen mennék, ha van ilyen BP-en. Fehérvári vagyok.

júl. 9. 07:28
 1/7 anonim válasza:
Nem tudom, időm mennyi lenne, de időnként írogathatnánk egymásnak olaszul. Talvolta possiamo scriverci.
júl. 9. 09:33
 2/7 anonim válasza:
Buon giorno un caffe con latte per favore :D ilyen szinten vagyok, ez is a duolingótól. Jó tanulást!
júl. 9. 09:51
 3/7 anonim válasza:
Duolingo 94 napos streak. Hát valahol a felettem lévő hozzaszolo szintjén vagyok :D
júl. 9. 14:53
 4/7 anonim válasza:
írj nekem nyugodtan, én is szívesen gyakorlom az olaszt:)
júl. 10. 17:24
 5/7 anonim válasza:
Én azon gondolkodom hogy elkezdem tanulni, szóval kb semmit nem tudok, de szívesen beszélnék veled :)
júl. 23. 15:01
 6/7 anonim válasza:
Szí
júl. 23. 15:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Allora non c'è veramente nessuno che vuole praticare l'italiano con me? Per me è incredibile:(
szept. 16. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!