Valakinek lenne kedve olaszul beszélni, írni velem? Középfokú szinten vagyok.
Figyelt kérdés
Engem speciel az olasz nyelvgyakorlás érdekelne, vagy direktben valakivel, vagy ha tudtok ilyen csoportot, ne tartsátok magatokban:) Élő társalgási klubba is szívesen mennék, ha van ilyen BP-en. Fehérvári vagyok.júl. 9. 07:28
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, időm mennyi lenne, de időnként írogathatnánk egymásnak olaszul. Talvolta possiamo scriverci.
júl. 9. 09:33
2/7 anonim válasza:
Buon giorno un caffe con latte per favore :D ilyen szinten vagyok, ez is a duolingótól. Jó tanulást!
júl. 9. 09:51
3/7 anonim válasza:
Duolingo 94 napos streak. Hát valahol a felettem lévő hozzaszolo szintjén vagyok :D
júl. 9. 14:53
4/7 anonim válasza:
írj nekem nyugodtan, én is szívesen gyakorlom az olaszt:)
júl. 10. 17:24
5/7 anonim válasza:
Én azon gondolkodom hogy elkezdem tanulni, szóval kb semmit nem tudok, de szívesen beszélnék veled :)
júl. 23. 15:01
6/7 anonim válasza:
Szí
júl. 23. 15:57
7/7 A kérdező kommentje:
Allora non c'è veramente nessuno che vuole praticare l'italiano con me? Per me è incredibile:(
szept. 16. 02:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!