Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » 28 eves ferfi vagyok. Csongrad...

28 eves ferfi vagyok. Csongrad megyeben elek. Intelligens, ertelmes holgyekkel beszelgetnek, akik nyitottak a kommunikaciora ismerkedesi temak szempontjabol. Van erre lehetoseg? Bovebb infot privatban irnek magamrol.

Figyelt kérdés
Csak olyanok irjanak kommentet akiket erdekel a dolog. Aki negativ vagy serto kommentet szeretne irni az kerem nem irjon. Megerteseket koszonom.

2023. dec. 19. 20:22
1 2
 11/15 anonim válasza:

De most ezt nem értem. Tanulótársat keresel vagy párkapcsolatot?

Mert nekem nem egyértelmű.

2023. dec. 19. 22:25
 12/15 anonim válasza:
Bocsi, de ez nagyon túl van fogalmazva. Egy egyszerű mondatba is belezavarodtál, mert annyira körmönfontan akartad megfogalmazni. Nem ettől leszel intelligens. Ebből nekem csak az jön le, hogy próbálsz nagyon okosnak látszani. Ami viszont pont arra mutat rá, hogy akkor valószínűleg nem vagy az. De nem is kell annak lenni, csak ne próbálj másnak látszani!
2023. dec. 19. 22:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tanulo tarsat keresek. Veletlenul rossz helyre kerult a kerdes. A randizas reszhez akartam ezt kiirni.
2023. dec. 19. 22:34
 14/15 anonim válasza:
Az mindegy, hogy hova akartad kiírni, ez akkor sem lesz így jó.
2023. dec. 19. 22:35
 15/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen ertheto, amit irt, es a szandek is. Nem kell fennakadni rajta. Nekem irhatsz, ha szeretnel.
2023. dec. 20. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!