Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Olyan embert keresek ki tud...

Markova kérdése:

Olyan embert keresek ki tud versben mentorálni, tanítani. Tudtunk mondani nekem olyan embert vagy esetleg internetes oldalt?

Figyelt kérdés

2023. dec. 7. 16:05
 1/2 anonim válasza:

Gyakorlat teszi a mestert :)

Ha tudok, egyébként szívesen segítek (privátban, ha írsz, még a blogom is elküldöm, csak hogy lásd, én vagyok-e az embered), de egyébként tényleg próbálkozni kell, és akkor megtalálod a saját stílusod.

2023. dec. 7. 16:24
 2/2 anonim válasza:
Dettó, én is szívesen segítek amiben tudok, illetve privátban bár blogot nem, legfeljebb a poet.hu-s profilomat tudom elküldeni, aztán az egyes szavaival élve eldöntheted, hogy én vagyok-e az embered, avagy sem. Alapvetően ott indul a dolog, hogy tisztában kell lenned a verselés alapvetőbb szabályaival, erre nincs más mód, mint megtanulni és megérteni. Sokat segíthet a verselemzés és az olvasottság e téren. A továbbiaknak pedig csak a képzeleted szab határt.
2023. dec. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!