Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Ha új közösségben vagy inkább...

Ha új közösségben vagy inkább legyél a vicces karakter vagy a hűvös karakter 6 évan át?

Figyelt kérdés

2023. jún. 22. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
De attól még annak is van valamilyen személyisége. Mindenkinek van. Akinek nincsen személyisége az úgy nézne ki, hogy egész nap ülsz a szobádban, és nézel magad elé bambán. Nincsen önálló véleményed semmiről, nincsenek önálló érzéseid. Nincsenek hobbiaid, barátaid.
2023. jún. 23. 10:58
 12/26 anonim válasza:

"Akinek nincsen személyisége az úgy nézne ki, hogy egész nap ülsz a szobádban, és nézel magad elé bambán. Nincsen önálló véleményed semmiről, nincsenek önálló érzéseid. Nincsenek hobbiaid, barátaid"

Igen, rengeteg ilyen ember van de nekik is muszáj közösségbe járniuk iskola, munka stb

2023. jún. 23. 12:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Sokan mondták már, hogy mindig a szociális szorongásom mögé bújok, de az valószínűleg azért alakult ki, mert a közösség, amiben voltam nagyon toxikus volt. De most 6 évig új közösségben leszek. Had ismertessem: sznobok, nagyképűek stb. És ilyen emberekkel eddig nem nagyon találkoztam, és nem tudom, hogy kell erre válaszolni. Szóval ahelyett, hogy a légy önmagad dumával jöttök, légyszíves válaszoljatok a kérdésemre, hogy ti melyikük lennétek az én helyemben?
2023. jún. 23. 19:19
 14/26 anonim válasza:
Egyik se lennék. Az első alkalommal rájössz hogy milyen emberek és hogy lehet e velük beszélgetni, ismerkedni. Ha nagyon nem szimpatikusak maradj a háttérben. Nincs értelme megjátszani magad mert látszani fog hogy erőlködsz és az nagyon nem szimpatikus másoknak.
2023. jún. 23. 19:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy normális válasz!
2023. jún. 23. 20:00
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy, jó színész vagyok…
2023. jún. 23. 20:26
 17/26 anonim válasza:

16.

De nincs értelme színészkedni.

2023. jún. 23. 20:34
 18/26 anonim válasza:

Attól még látszik, hogy megjátszod magad. Fárasztó, és értelnetlen, plusz másoknak nem leszel így szimpi.

Minek akarsz olyanoknak megfelelni, akiket nem kedvelsz?

2023. jún. 23. 22:59
 19/26 anonim válasza:
Egy nap hűvös, egy nap vicces.
2023. jún. 24. 09:52
 20/26 anonim válasza:
Általában én vagyok a viccelődő ember, de ez természetesen jön. Komoly is szoktam lenni, mert lehetetlen folyton jó kedvű lenni és viccelődni. És lehet ami nekem az, neked nem, szóval légy a magad módján vicces. Igazából nincsenek ilyen szerepek, viselkedj úgy ahogy akarsz. Senki sem szereti azokat az embereket akik semmit nem vesznek túl komolyan/mindent véresen komolyan vesznek.
2023. jún. 25. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!