Gimisek, felső tagozatosak közül kinek lenne kedve csatlakozni egy online angoltanuló csoportba (21:00|Alapfok)?
Szerintem nem kéne hogy legyen bármilyen követelmény. Én jó angolos vagyok, de van akinek nehezen megy.
Valamelyik világnyelvet ( angol, német, francia) előny tudni, de nem előírás. 18 éves osztálytársaim fel vannak mentve a nyelvek alól, ők biztos nem tudnak B1 szinten angolul.
Nem mindegy ki mikor kezdte el tanulni. Én 4. osztálytól barátnőm meg 9.-től, így persze hogy van szintkülönbség.
A kérdezőnek sok szerencsét, hasznos az angoltudás!!
A német nem világnyelv.
Abban viszont igazatok van, hogy az angol oktatás undorítóan amatőr az iskolákban, de az csak egy alap.
"az angol oktatás undorítóan amatőr az iskolákban"
Ennek a mondatnak az alapján akkor a magyaroktatás is undorítóan amatőr az iskolákban? Vagy csak te nem tudsz helyesen írni?...
19. Az idézett mondatban egy, ismétlen egy darab hiba sem található, sem helyesírási, sem stilisztikai.
A te kommentedben viszont rettentő sok hiba van. Az egyik ami rettentő amatőr az, hogy a magyar oktatás két különböző szó. Mivel a kommented nem tudod törölni, így megelégszem azzal, hogy bocsánatot kérsz, majd tiszta erőből pofán csapod magad kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!