Van valaki esetleg ilyen vagy ehhez hasonló jellegű szakról?
Másodéves orvostanhallgató vagyok Szegeden, következő évben várnak még rám az első nehezebb szigorlatok (anat, élettan, biokémia stb.), és szívesen megismernék olyan valakit, aki hasonló cipőben jár vagy már esetleg van tapasztalata ebben (nem feltétlenül orvosi szak, bármely más szakra is vonatkozik :D), akár van valami jó technikája nagy mennyiségű anyag megtanulására vagy csak szüksége van egy új barátra, aki megérti😁. Szegedre járok, de más városok diákjaival is jó lenne barátkozni😊
Rólam azt lehet tudni, hogy kissé introvertált vagyok, de egyébként szeretek beszélgetni mindenkivel, akivel kicsit is érzem, hogy egy hullámhosszra kerültünk. A hosszú, mély beszélgetések fel tudnak tölteni, de a lazább hangulatú programok sincsenek ellenemre.😊 Szeretem a kihívásokat, több területen szeretnék fejlődni, a természettudományokon humán vonal iránti érdeklődés is van bennem, szeretem a művészeteket, az irodalmat, az idegen nyelveket. Kikapcsolódásként szeretek koncertekre és színházba járni, emellett a sportot sem vetem meg, szabadidőmben minél többet próbálok úszni és futni, jótékonysági futóversenyeken rendszeresen veszek részt.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!