Hol lehetne párt találni, rettentően magányos vagyok már és kettő plátói szerelmen vagyok túl? 25nő
Még szűz vagyok
Nincsenek barátaim, így sose járok bulizni
Még csók sem volt soha
Mivel a kollégáimmal sok időt töltök együtt, így házas emberbe lettem reménytelenül szerelmes
A plátói szerelem nagyon kikeszito idegileg, de nem tudom magam visszafogni, ha beleestem
Azt érzem, hogy sehol se lehet ismerkedni
"Még szűz vagyok" - ez nem feltétlenül gond, még 25 évesen sem, bár már lehetett volna ez-az.
"Nincsenek barátaim, így sose járok bulizni" - ez sem feltétlenül gond, egyébként a barátokkal nem csak bulizni lehet, hanem mondjuk kirándulni, mozizni, színházba járni stb. is.
"Azt érzem, hogy sehol se lehet ismerkedni" - na ez az igazi gond. Ha eleve így állsz a dologhoz, akkor mégis mit akarsz? Sok nő csak picsog, hogy neki milyen rossz, de közben mindig van valamilyen kifogásuk, hogy hol miért nem ismerkednek. Így viszont marha nehéz lesz párt találniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!