Koreai tanulótársat keres valaki?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el koreaiul tanulni, szóval pár dolgokkal már tisztában vagyok. Viszont örülnék egy tanulótársnak is, hogy motiváljuk egymást, beszélgessünk, chatteljünk stb (hiszen a nyelvnek az lenne az alapja, nem csak a nyelvtani rész bemagolása 😅).
22/l
2021. júl. 2. 21:04
1/6 anonim válasza:
Szia én igen!😁
2021. júl. 2. 22:30
2/6 anonim válasza:
Ha megtanítasz rá, akkor itt vagyok. ^^
2021. júl. 3. 07:44
3/6 anonim válasza:
Csak élőben, Budapesten. Koreai tankönyvem van. Ha esetleg így megfelel?
2021. júl. 3. 14:59
4/6 anonim válasza:
Én szívesen tanulok veled :)
2021. okt. 1. 20:49
5/6 anonim válasza:
Azóta is nagy a csend.... Meggondoltad magadat?
2021. okt. 2. 16:01
6/6 A kérdező kommentje:
#4-5 általában privit szoktam írni, mint ahogy neked is megtettem, de nyugodtan rámírhattál volna te is, mint a többiek. :)
Sajnos nem mindig kapom meg az értesítést, ezért láttam csak 1-2 nappal később. :( A posztot is nyáron raktam ki és nem minden nap nézegetem a gyk-t, mert nem számítok új válaszokra.
Szóval remélem magyarázatot adtam neked a "nagy csend" okára.
2021. okt. 3. 08:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!