Érettségire készülök, szeretnék tanulótársat keresni hozzá. Ki szeretne velem együtt tanulni? F
Sziasztok!
A kérdést legfőképpen azért tettem fel, mert szeptembertől kezdem az érettségi intenzív nappali tagozatot, ami 2023-ig tart és sajnos némely tantárgyból nagyon nem vagyok barátságban. :D
A következő tantárgyaim lesznek jövőre: nyelvtan, irodalom, történelem, matematika, német, informatika és természetismeret. A "nagy kezdés" előtt szeretnék egy alapot, hogy ne legyek az egyes tantárgyakból sík hülye (pl.: matekból), mert a szakmunkás képzőn elég gyenge volt a közismereti tantárgyak (ált. iskolai szintű tananyag).
A2-es szinten tudok németül, de két éven belül szeretném B2-es szintre elsajátítani a nyelvet.
Magamról:
Barátságos és jó modorú srác vagyok, szívesen fogadok bárkit, bármikor! :)
19 éves vagyok, múlt héten tettem le az eladó szakmát kitűnő eredménnyel. Szeretek horgászni, főzni és kereskedelemmel kapcsolatos könyveket vagy cikkeket olvasni. Kedvenc sorozat: A csodadoktor. Kedvenc film: Anyád napja. Kedvenc szín: kék. Kedvenc étel: lecsó.
Barátaim száma: 2.
Állatkáim: van egy cicusom, egy kutyám, 7 db guppi halam, 4 algaevőharcsám, egy gyöngy gurámim és 42 db csirkém (az utóbbiért nevetni tilos :D)
Baranya megyében lakok, falusi vagyok.
Külső: 190 xm magas, sötétbarna haj, zöld szem.
Erősségeim: magyar, biológia
Gyengeségeim: történelem, fizika
Hirtelen ennyi hutott eszembe. Várom a privát üzeneteket. :-)
Tanulótársat nem találtam, de az idő haladásával több embertől kaptam segítséget online.
Németből van segítségem és matematikából is lesz a nyár folyamán. A többi tantárgyból még nem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!