Olyan diákot keresek, akinek jól jönne történelem korrepetálás, ingyen. Valaki?
Ismét 8-as vagyok.
Egyébként kérdező, ha ugye nincsen mitől tartanod, akkor van Facebookon olyan csopi, hogy "Leérettségizünk májusban!", vagy valami ilyesmi. Ha oda rakod ki akkor kommentben tuti jelentkeznek, de szerintem van olyan poszt is ahol a diák írja, hogy segítségre lenne szüksége.
Ott nagyon sok olyat láttam már, hogy volt érettségizők/egyetemisták/tanárok ajánlottak segítséget az arra nagyon rászoruló diákoknak, többségében ingyenesen.
Annyi előnye van, hogy ott tényleg arccal/névvel vagy jelen és nem ódzkodnak annyira.
#9 vagyok
Na ez egy jó ötlet
Név és arc nélkül nem hiszem hogy van olyan ember aki jelentkezne a biztonság miatt szóval ott próbálkozz
#11:
Köszi, jó ötlet, megnézem!
Örülök, hogy valaki érdemi választ is ad.
Kérdező!
Sikerül találnod valakit? :)
A válaszolóknak:
Van akit jóérzés tölt el akkor ha másoknak tud segíteni önzetlenül (ingyen, érdek nélkül). Fura a mai világban ez, de létezik még ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!