Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Olyan diákot keresek, akinek...

Olyan diákot keresek, akinek jól jönne történelem korrepetálás, ingyen. Valaki?

Figyelt kérdés
A részleteket privátban megírom.

2021. febr. 24. 08:02
1 2
 11/19 anonim válasza:

Ismét 8-as vagyok.

Egyébként kérdező, ha ugye nincsen mitől tartanod, akkor van Facebookon olyan csopi, hogy "Leérettségizünk májusban!", vagy valami ilyesmi. Ha oda rakod ki akkor kommentben tuti jelentkeznek, de szerintem van olyan poszt is ahol a diák írja, hogy segítségre lenne szüksége.

Ott nagyon sok olyat láttam már, hogy volt érettségizők/egyetemisták/tanárok ajánlottak segítséget az arra nagyon rászoruló diákoknak, többségében ingyenesen.

Annyi előnye van, hogy ott tényleg arccal/névvel vagy jelen és nem ódzkodnak annyira.

2021. febr. 24. 13:59
 12/19 anonim válasza:

#9 vagyok

Na ez egy jó ötlet

Név és arc nélkül nem hiszem hogy van olyan ember aki jelentkezne a biztonság miatt szóval ott próbálkozz

2021. febr. 24. 14:10
 13/19 A kérdező kommentje:

#11:

Köszi, jó ötlet, megnézem!

Örülök, hogy valaki érdemi választ is ad.

2021. febr. 24. 14:44
 14/19 anonim válasza:
Esetleg nincs egy ikertestvéred, aki matekból vállalná ugyanezt?:)
2021. febr. 24. 22:02
 15/19 anonim válasza:
Törin mit kell korrepetálni? Elovasod a szöveget, utána meg visszamondod, évszámokat meg memorizálni kell. Mit kell ezen korrepetálni xd
2021. febr. 25. 06:17
 16/19 anonim válasza:
#15 Tudod, ez egy ideje már nem így működik! Jelentős a szerepe a forráselemzésnek, és az bizony nem megy mindenkinek olyan könnyen, főleg akkor, ha szövegértés terén már alsó tagozatban lemaradt.
2021. febr. 27. 23:23
 17/19 anonim válasza:
#16 akkor álljon neki olvasni :D az olcsóbb és hasznosabb befektetés. ahhoz, hogy egy szöveget elolvassunk és kiválasztjuk a szövegből a feltett kérdésekre a választ, olyan nagy töritudást nem igényel
2021. febr. 27. 23:39
 18/19 anonim válasza:
Igazság szerint az lenne az ideális, ha az összefüggéseket is értené az ember, nem csak úgy visszaböfögné az anyagot szóról szóra, ahogy a könyvben írták. De erről szól az egész oktatási rendszer..
2021. febr. 28. 02:09
 19/19 anonim válasza:

Kérdező!

Sikerül találnod valakit? :)

A válaszolóknak:

Van akit jóérzés tölt el akkor ha másoknak tud segíteni önzetlenül (ingyen, érdek nélkül). Fura a mai világban ez, de létezik még ilyen :)

2021. ápr. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!