Duci lányok! Lenne kedvetek ismerkedni?? 23/f
Miért is szerencsétlenezitek le? Ilyenkor úgy elgondolkodom, hogy mennyi lehet itt az iq és az eq átlag... ????
Vagy lehet mind duci lányoknak érzitek magatokat némi testkepzavarral, és feltétlen ide kellett írnotok, mindegy mit?! :D
Neee már...
Remélem Kérdező, azóta mar tálaltál egy számodra szimpatikus lányt, akivel sikerül beszélgetned.
N
Itt ez a módi. Nem lehet az ilyenekre haragudni. Sokan elvannak nyomva akár suliban vagy munkahelyen és csak anoním oldalakon tudják levezetni a feszkót azzal hogy másnak beszólnak. Ezzel ha egy pillanatig is de "nagynak és erősnek" érezhetik magukat. Kaptam itt már privátban is furcsa és "bántó" üzeneteket. Többszer szóltam már hogy az ilyeneket mellőzük már, mert pl én nem veszem magamra az ilyesmit, de vannak akik igen és sok embert ezzel hónapokra haza vághat valaki érzelmileg ha rosszkor érkezik egy egy beszólás. De csak nem fogja fel a kisember, hogy nincs értelme bántani a másikat. Inkább arra kellene törekedni, hogy 1 ember napját szebbé tegyük, nem tudom ki hogy van vele, de nekem jó érzés mosolyt csalni más ember arcára.
Valamint nem, nem sikerült egy tartósabb beszélgető partnert találni.
Lenne kedvem😄
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!