Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Lenne kedve valakinek segíteni...

Lenne kedve valakinek segíteni egy komplett tanulási rutin kialakításban?

Figyelt kérdés

Szeretném a szünet alatt kifejleszteni a tanulási stílusom és napi rutin szerűen végezni ezt. Amit magában foglalna az a jegyzetelés, szöveg feldolgozása, mind mapping, időbeosztás, rendszeres ismétlés és még ami ehez szükséges.

Olyannak a segítségét szeretném kérni aki szereti és profi szinten tudja ezeket, és szeretné átadni a tudását. Nyugodtan írhatsz privát üzenetet vagy kommentet.

Legyen szép napotok!

2020. jún. 21. 21:28
 1/7 anonim válasza:

Hali!

Önző leszek, de beismerem: azért írok, hogy lementse ezt a kérdést, tudni szeretném a megoldást. Esetleg valaki nekem is be tudná copyzni a kérdezőnek küldött üzenetét, vagy tervét? Nekem sem ártana. NAgyon köszi, és bocsi kérdező, remélem nem zavarok :D

2020. jún. 21. 22:35
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés így elég értelmetlen.Azt se írtad mit/miket tanulnál.Mennyi időt szánsz rá,nem véletlenül van,hogy mindenki másképp tanul.Nem mindenki memórizál ugyan úgy,szóval inkább gondolkodj el,hogy TE hogyan tanulsz meg valamit egyszerűen.
2020. jún. 22. 07:24
 3/7 A kérdező kommentje:

#1-es Semmi baj nyugodtan , ha ezzel segítséget kapsz te is.

#2-es azért nem írtam mit miket tanulnék, mert általánosan gondoltam elsajátítani azokat a lépéseket, készségeket amiket rálehet építeni a gyakorlati és elméleti tanulásra is, mert bennem sajnos nem alakultak ki tudatosan ezek, mert az általános és közép iskolát úgy végeztem el kb. 3.-as szinten, hogy otthon szinte semmit sem készültem, csak odafigyeltem. Most ezen változtatni szeretnék és ezért kérek segítséget. Olvasgattam már a témában, de nekem nem volt az kielégítő.

Időre írtam a szünetet, de ezek szerint hiányosan most akkor leírom hogy a szünet alatt a nyári szünetet értettem mától szeptember 10.-ig bezáróan. Napi szinten, ha kell több órát is foglalkozom vele.

Az egyszerűen tanulás nekem csak akkor megy ha elolvasok egy olyan szöveget ami érdekel egyszer, akkor annak a lényeges tartalmára emlékszem, de ez még nem az a szint ahova elszeretnék jutni.

2020. jún. 22. 10:13
 4/7 anonim válasza:

Én nagyon benne vagyok a tanulási stílusokban/lehetőségekben/rutinokban. 2 évig voltam magántanuló, így elég sok technikát sikerült kipróbálni és elsajátítani.

Saját tapasztalatokat is meg tudok osztani, de rengeteg anyagot (főleg angol youtube videókat) tudok küldeni, amik valóban reális módszereket mutatnak be.

Szívesen segítek, annak akinek kérdése van. :)

2020. jún. 22. 10:38
 5/7 anonim válasza:
+ ha valaki saját rutint akar kialakítani, amit hosszú távon is tud tartani, de nem tudja hogyan ne adja fel/tartsa be, szívesen leszek a "mentor", aki úgymond megpróbálja kézben tartani a dolgot. :D (4-es voltam)
2020. jún. 22. 10:42
 6/7 anonim válasza:

Kedves #4-es válaszoló, esetleg be tudnád ide is linkelni/írni, ha szépen kérlek, vagy esetleg nekem is el tudnád küldeni privátba, mert ez engem is érdekelne.

Köszi előre is! :D

2020. jún. 27. 20:19
 7/7 anonim válasza:
Hú, annyira nem általánosan készítettem egy összefoglalót, hanem előzetesen elküldtem egy kérdéssort (mit tanulsz? milyen technikákat ismersz/használsz stb), az alapján írtam meg... de könnyen átírható, nem annyira személyreszabott, szóval ha dobsz egy üzit, elküldöm a kérdéseket, és a válaszok alapján konzultálhatunk. :D
2020. jún. 27. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!