Valakinek van kedve elkezdeni sportolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!! Erősen gondolkodom azon, hogy elkezdjek egy sportot… nagyon érdekel a vívás, viszont jelenleg nincs olyan barátom, akit szintén érdekelné ez a dolog. Esetleg itt valakinek nem keltette fel az érdeklődését? 👀 18 éves vagyok, Szolnok vagy környéke jöhetne szóba. 🙏🏻
Ha ki szeretnéd magad próbálni egy ilyen sportban, akkor írj és baratkozzunk, aztán kezdjük el együtt ezt a sportot! 🙌🏻🤺
Pasik ne írjanak privátot, mert nem áll szándékomban ismerkedni. :) Lányokhoz szól a poszt! (18-20 korosztály)
aug. 8. 19:58
1/5 anonim válasza:
bocs az offért, de nem egyszerűbb, ha simán elkezded, beiratkozol, és barátkozol a már ott levő csapattársakkal? Még mindig biztosabb és úgymond egészségesebb, mint itt barátot vadászni, főleg ilyen leszűkítetten, hogy kor, hely, adott sportág egyezzen... Amúgy sok sikert hozzá, biztos jó lesz!
aug. 8. 20:07
2/5 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz, ha itt nem jön össze a dolog.
aug. 8. 20:10
3/5 anonim válasza:
Az olimpia hatására? Én inkább élesben művelem a vívást, kár hogy egy korábbi dimenzióban élek, meg lány sem vagyok, sok sikert! D'Artagnan
aug. 8. 21:48
4/5 anonim válasza:
Kár, lány én sem vagyok, évekig vívtam, folytatni is tervezem!
Athos
aug. 8. 23:21
5/5 anonim válasza:
Teniszezni szeretsz?
szept. 11. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!