Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Székesfehérváriak, van kedve...

Székesfehérváriak, van kedve valakinek együtt edzeni?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, régóta edzem már, középhaladó és haladó szint között vagyok valahol. Nemrég költöztem fel Fehérvárra, és itt helyben nincsenek ismerőseim még, aztán gondoltam jó lenne valaki, akivel akárcsak alkalmanként, de közösen dolgozhatunk a céljainkért a teremben ezzel egymást is segítve. Lányok és fiúk is jöhetnek egyaránt, a legfőbb lényeg, hogy olyan legyen az illető, aki szintén komolyan szeretné venni az edzést.

Amit fontos kiemelnem, hogy nem edzőt és nem is ügyfelet keresek. Szimplán egy olyan embert, akivel hasonló komolysággal állunk az edzéshez, és néha együtt lemennénk edzeni, megosztjuk egymással a céljainkat és az eredményeinket. A nem az ténylegesen teljesen mindegy, lányokkal és fiúkkal is egyaránt jól ki tudok jönni, ha van valami közös érdeklődésünk.

Alapvetően introvertált vagyok, de nem ijedek meg attól, ha beszélnem kell. A közös edzéseket úgy képzelem el, hogy hagyjuk egymást edzeni, néha segítünk egymásnak spotolni, meg beszélgetünk is néha, de alapvetően én nem szeretek gyakorlatok közben zavarni senkit sem, szóval lényegében az edzés tényleg az edzésről szólna nem csak beszélgetésről. :D

Edzőtermi edzéseken kívül nyitott vagyok még esetleg futásra is, meg kosarazásra csak szórakozásból, meg túrákra is meg bármi :D

jún. 24. 22:53
 1/1 anonim válasza:
kéne egy barát mi?
jún. 25. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!