Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van,aki tervez Győrben belépni...

Van,aki tervez Győrben belépni valamilyen sportegyesületbe,vagy tudja,hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,jó pár éve már nem sportágban,hanem kondival húzom le az energiám,viszont szeretek versenyezni,és szívesen mennék egyesületbe.

Ha ez már nem lehetséges,akkor pedig vagy teniszhez/tollashoz keresnék társat (teniszezni még nem teniszeztem,de úgy érzem hamar belejönnék,ha segítséget is kapok),vagy bármilyen edzéshez.😊

2023. dec. 27. 16:29
 1/1 anonim válasza:
Tenisz, kajak-kenu, úszás, atlétika, foci, röplabda, futás, judo, karate stb... elég sok féle sport egyesület van Győrben csak döntsd el mit szeretnél csinálni. Szerintem tenisz több helyen is van egyébként.
2023. dec. 27. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!