Valakinek van kedve elkezdeni edzeni velem Budapest 11. kerületében?
Figyelt kérdés
24 éves srác vagyok, 170cm magas, 63 kiló, szeretnék életemben először formába jönni.
Ilyen átlagosnak mondanám magam, inkább a sportosabb felé billentve a mérleget, csak nincs rajtam sok izom és ezen szeretnék valamennyit változtatni.
2023. okt. 25. 16:03
1/3 anonim válasza:
Írtam neked.
2023. okt. 25. 16:34
2/3 anonim válasza:
Én is 11.kerületben lakom de a 2 gyerek meg az egésznapos munka mellett szinte alig van időm. Így le is teszek róla hogy edzek.
N
2023. okt. 30. 12:40
3/3 anonim válasza:
#2 ezeket magadnak mondd 😉 De nem muszáj sportolni, főleg nem konditeremben.
Kérdező én mennék, de sajnos annyira nagy köztünk a különbség (például sokkal hosszabb végtagjaim vannak, nyilván a törzsem is hosszabb) hogy nem lennénk jó edzőtársak. Ami egyiknek jó gépbeállítás, az a másiknak beutalo lenne a rheumatológiára.
szept. 30. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!