Van itt olyan miskolci vagy környékén élő, aki eljönne velem futni?
Figyelt kérdés
Régen sokat futottam, igaz több időm is volt erre. Mostanában viszont egyre többször jut eszembe, hogy újra el kéne kezdeni. Akár télen is, mert jó ideje nem nagyon van tartós hideg.
Ha valaki kedvet kapott hozzá, akkor írjon. Ami azonban fontos! Csak olyan írjon, akit tényleg érdekel.
2023. okt. 15. 23:20
1/7 anonim válasza:
Engem érdekelne
2023. okt. 16. 00:38
2/7 A kérdező kommentje:
Miskolci lakos vagy?
2023. okt. 16. 06:19
3/7 anonim válasza:
Mezőcsáti jelen
2023. okt. 16. 08:31
4/7 anonim válasza:
mit lehet tudni rolad?lány vagy vagy fiú? korod? illetve hol szeretnél futni?
2023. okt. 16. 11:51
5/7 A kérdező kommentje:
30 éves férfi vagyok és olyan embert keresek, aki odafigyel az egészségére és elkötelezett ezügyben. Miskolc előnyben és régen az ifi pályán futkároztam sokat.
De milyen jó volt. Akinek van kedve írjon. Szerintem az egészség egy fontos dolog. Ahogy mondani szokás. Ép testben, ép lélek.
2023. okt. 16. 13:12
6/7 A kérdező kommentje:
Amint tudok a nap folyamán válaszolok mindenkinek, de kicsit elvagyok havazva, ami nem fog sokáig tartani.
2023. okt. 16. 13:15
7/7 anonim válasza:
Lépj be a maisfutok, MIF, Facebook csoportba... ;-)
2023. okt. 16. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!