Egyetértek abban hogy az internetes ismerkedés egy rakás trágya?
Minden ismerősöm és exem a neten ismertem meg. Élőben sose tudtam ismerkedni, csendesebb tipus vagyok, élőben nehezen kommunikálok. Ha viszont már beszéltem valakivel írásban utána élőben is könnyebb valamivel.
Valószínűleg a kérdezőnek nem csak a netes ismerkedéssel van problémája, hanem általában az ismerkedéssel mert ha élőben kitudna alakítani ismeretségeket nyilván nem a neten bajlódna.
17 éve együtt egy NLC-cafe-s társkeresés után.
6205 éjszakás kaland......
Valószínűleg a kérdezőnek nem csak a netes ismerkedéssel van problémája, hanem általában az ismerkedéssel mert ha élőben kitudna alakítani ismeretségeket nyilván nem a neten bajlódna."
Jaj de okos valaki, zseniális következtetés!
Arra esetleg nem gondolsz, hogy mondjuk új helyre költöztem és ismerkedni akarok, ezért neten is megpróbálom meg élőben is?! És hát igen, a netes ismerkedéssel elég sok probléma van szerintem, nincs is kedvem most kifejteni mik. Vagyis hát igen, azt jól írta valaki, hogy a neten megismerhető emberek nagy részével van a probléma inkább, nem magával az internettel, de nyilván én is erre gondoltam..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!