Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Miért van az,hogy nem találok...

Miért van az,hogy nem találok Debrecenben senki olyat aki eljönne velem edzeni?

Figyelt kérdés
amatőr edzeni vágyó sporttárs merre vagy ? xd

2023. márc. 29. 20:29
 1/9 anonim válasza:
Edzeni akarsz vagy bandázni? Menj egyedül, ott edzés előtt vagy után még tudsz ismerni embereket. De edzeni amúgy is úgy jó, ha arra tudsz figyelni.
2023. márc. 29. 21:23
 2/9 A kérdező kommentje:
jah,vágom miről beszélsz de nem megy valami jól az ismerkedés és egyedül nem igazán akarok terembe menni,ezért itthion edzek d,e kellene valaki akivel tudjuk egymást húzni ..(ne gondolj rosszra) viszont kösz a tippet
2023. márc. 29. 21:38
 3/9 anonim válasza:

Lehet nem a gyakorikerdesek.hu kéne keresned hanem egy debreceni csoportban.

Kevés a valószínűsége hogy itt egy debreceni betéved.. És pont edzeni akar veled.

Írd ki egy debreceni fb csoportba mit szeretnél.

2023. márc. 29. 22:51
 4/9 anonim válasza:

Én debreceni vagyok, de van már csapatom, akikkel járunk futni, pingpongozni, és néha terembe is elbóklászunk.

De az 1-es nem mond hülyeséget!

2023. márc. 29. 23:25
 5/9 anonim válasza:
edzéshez minek társ? Motiválatlan vagy?
2023. márc. 30. 01:08
 6/9 anonim válasza:
Sosem szerettem valakihez igazodva edzeni járni. Nem jött, edzés előtt 5 perccel sms/Messenger "jaj, figyeljéé' má', itt ülök a dugóba'... egy fél óra..", aztán hiszti, hogy ne ezt csináljuk, hanem azt... Olyat is láttam, hogy elkezdték volna a munkasorozatokat nyomásban, a palit felhívta a nője, lelépett bő félórára, a társa meg nézett... Úgyhogy kösz, nem.
2023. márc. 30. 05:58
 7/9 anonim válasza:
Fiatal korosztály ilyen beszari. Nekem a csajom 25 nem mer rendelni pizzát telefonon. Vicc.
2023. márc. 30. 11:49
 8/9 anonim válasza:
hány éves vagy?
2023. ápr. 21. 03:28
 9/9 anonim válasza:
Írj üzenetet, én megyek veled :)
2023. máj. 12. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!