Van valami jó app sporttárs keresésre?
Figyelt kérdés
Budapesten élek, és jelenleg elfogytak az emberek, akivel tudnék menni. Próbáltam már itt találni, de max trollokba vagy komolytalan emberekbe botlottam, úgyhogy itt már nem próbálkozok újra, jobb lenne valami olyan oldal, amit többnyire már alapból sportolók használnak.2022. okt. 11. 08:23
1/2 anonim válasza:
Milyen sportról van szó?
Egyébként leginkább sportegyesületek, sportesemények, vagy csak ha látsz valakit aki ugyanazt a sportot űzi, kezdeményezz valahogy egy beszélgetést, aztán max a legrosszabb hogy 2 mondatot beszéltek és megállapítod hogy nem valószínű hogy sporttársat keres.
Nyilván nagyon sportfüggő, nincs rá általános recept szerintem.
Nem hiszem hogy van erre külön app, de ki tudja, lehet csak én nem ismerek ilyet.
2022. okt. 11. 13:24
2/2 anonim válasza:
Általában sportáganként egyes kluboknak vannak olyan oldalaik, ahol lehet partnert keresni.
2022. okt. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!