Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Túrázáshoz van kedvetek...

Túrázáshoz van kedvetek csatlakozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 30 éves férfi vagyok 20-35 éves korosztályban keresek túratársakat. Eddig egyedül túráztam, de szívesen ismerkednék a kedvenc hobbim mellett új emberekkel, akár társkeresési jelleggel is.

Nincs konkrét tervem, közösen majd megbeszéljük ha úgy alakul privátban hogy mikor érsz rá és hova menjünk. Heves-Pest-Jász Nagykun Szolnok megyében keresek első sorban.

Akinek van jó túra ötlete szívesen veszem. :)

Unom már az online társkeresőket, az ilyen ismerkedést amit egyénileg szervezünk meg többnek gondolom, de lehet tévedek.

Sziasztok

2022. aug. 5. 12:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát elég hamar feladtad, kb egy fél nap alatt… először felkeltetted az érdeklődésem ahogy megláttam a kérdést, de amit utána itt irogattál … hát nem tudom mit vártál most komolyan?
2022. aug. 6. 02:11
 12/15 anonim válasza:

"Már nem keresek, nem vagytok méltóak a túratársaságomra."

ajj de kár érte, életem lehetőségét mulasztottam el

2022. aug. 6. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:

"hát nem tudom mit vártál most komolyan?"

Hát...hát nem egy rakás taplót. Már bocs.

De sajnos számítottam erre. Mindegy hagyjuk. Komolytalanok vagytok. Már nem aktuális a dolog.

2022. aug. 6. 12:10
 14/15 anonim válasza:
Én steril környezetben sem adom a vesémet, nemhogy egy erdőben.
2022. aug. 11. 06:03
 15/15 anonim válasza:
Siker?
2022. okt. 9. 04:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!