Lenne olyan lány aki kosarazna velem?
Figyelt kérdés
25F vagyok! Barátságos,kedves vagyok akivel csak lehet és nagyon szeretek kosárlabdázni! Lenne olyan lány aki szintén kosarazna? Előre leírom hogy nem azért akarom hogy felszedjek valakit! Szimplán csak a kosár lenne! Helyileg Kecskemét!2021. okt. 25. 19:57
1/3 anonim válasza:
Én szívesen kikosarazlak.
2021. okt. 25. 20:05
2/3 anonim válasza:
Én kosarat fűzni szeretek, meg gyékényt szőni. De ha gondolod, lehet csak a kosár.
2021. okt. 25. 20:11
3/3 A kérdező kommentje:
:) remek végülis egyedül is tudok kosarazni de unalmas úgy mintha önmagamat akarnám legyőzni :D kihívok bárkit szívesen! Hozzáteszem nem vagyok ügyes csak csinálom és kész! Majd csak akad jelentkező:)
2021. okt. 25. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!