Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Valakinek lenne kedve Budapest...

Valakinek lenne kedve Budapest belvárosában közösen kodiba járni?

Figyelt kérdés

Még 16 évesen fogytam 30kgot és onnantól kezdve (1 év kihagyást leszámolva még 19 évesen) folyamatosan jártam 23 éves koromig konditerembe.

Valamikor még az a balga vágyam volt, hogy testépítő leszek, de végül informatikus lettem.

Tavaly novemberben abbahagytam teljesen az edzést a termek bezárása miatt. Picit meghíztam plusz rengetek izmot vesztettem most próbálnék picit vissza térni.

Mivel most már nincsenek abícióim és nem akarom komolyan venni szívesen edzenék másokkal és kipróbálni így milyen.

Meg persze ötletem sincs hova járjak.

A Blaha környékén lakom, de a Blaha és BME közötti térség bármely része szóba jöhet.

2021. okt. 17. 22:26
 1/3 anonim válasza:
Ezt ott rontottad el hogy informatikus lettél! Legalább egy félig ülős, félig pörgős munkát kellett volna találnod magadnak.
2021. okt. 18. 17:41
 2/3 anonim válasza:
Én szívesen edzenék veled!
2021. okt. 24. 21:59
 3/3 anonim válasza:
#1, mert ha valaki informatikus, akkor már nem is lehet fitt? Én is fejlesztőként dolgozom mégis lemegyek minimum 4x hetente eddzeni és felkelek a gép elől óránként, random tenni venni ...
2021. nov. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!