Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Futna velem valaki győrben?...

Futna velem valaki győrben? Vagy edzőterem esetleg? 30/N

Figyelt kérdés
Durván túlsúlyos nő vagyok, és igazából nem is futni, csak sétálni szoktam, de remélem előbb-utóbb jobb lesz a helyzet.
2021. okt. 12. 20:22
 1/6 anonim válasza:
Érdekelhet más sport is esetleg? A futás amúgy elsőre sok is lehet annak, aki túlsúlyos.
2021. okt. 12. 20:42
 2/6 anonim válasza:
Minden nap feldobja ezt a túlsúlyos női sztorit csak mindig más történettel. Ez valami pszihopata lehet.
2021. okt. 12. 21:34
 3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kellene futni túlysúlyosan mert szétbszdik a térded. Étkezésben változtatni először és csak séta. F30 Győr
2021. okt. 13. 08:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Minden nap feldobom? Ez az első kérdésem. És mint írtam,még csak sétálni szoktam, és természetesen az étkezésemen is változtattam, de sajnos egyéb okok miatt (IR, PM alulműködés) nem fogyok 1 dekát sem. :( Ezért gondoltam, hogy mással könnyebben menne.
2021. okt. 13. 09:08
 5/6 anonim válasza:

Fél Magyarország túlsúlyos, akkor miből gondoljátok hogy ez a nő az aki naponta írna ki ezt? A séta is haladás, csak így tovább. Ajánlani tudok egy Facebookos csoportot amiben olyan emberek vannak benne akik időszakos böjtölnek, ami annyit jelent hogy egy bizonyos időben esznek minden nap és utána már nem esznek semmit. Ez teljesen egészséges a kutatásokkal is ki van mutatva, és ettől sokan fogynak. Egy példa arra hogy lehet így étkezni az a 8/16, 8 órában lehet enni, 16 órában csak vizet inni vagy olyan üdítőket amikben nincsen cukor, vagy kávé tea. Nekem a reggelit nagyon könnyű kihagynom. Nekem segítet fogynom ettől, több infot a csoportban találsz, minen le van írva oda. Sok sikert! Ha jól tudom akkor be lehet lépni meghívás nélkül, ha esetleg tévedek akkor írj és meghívlak a csoportba.

Neve a csoportnak:

IF Hungary - Időszakos böjtölés magyar közösség

2021. okt. 13. 16:34
 6/6 anonim válasza:
És lehet ebben a csoportban találsz olyat aki szívesen megy veled sétálni és később futni.
2021. okt. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!