Futna velem valaki győrben? Vagy edzőterem esetleg? 30/N
Fél Magyarország túlsúlyos, akkor miből gondoljátok hogy ez a nő az aki naponta írna ki ezt? A séta is haladás, csak így tovább. Ajánlani tudok egy Facebookos csoportot amiben olyan emberek vannak benne akik időszakos böjtölnek, ami annyit jelent hogy egy bizonyos időben esznek minden nap és utána már nem esznek semmit. Ez teljesen egészséges a kutatásokkal is ki van mutatva, és ettől sokan fogynak. Egy példa arra hogy lehet így étkezni az a 8/16, 8 órában lehet enni, 16 órában csak vizet inni vagy olyan üdítőket amikben nincsen cukor, vagy kávé tea. Nekem a reggelit nagyon könnyű kihagynom. Nekem segítet fogynom ettől, több infot a csoportban találsz, minen le van írva oda. Sok sikert! Ha jól tudom akkor be lehet lépni meghívás nélkül, ha esetleg tévedek akkor írj és meghívlak a csoportba.
Neve a csoportnak:
IF Hungary - Időszakos böjtölés magyar közösség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!