Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Valaki eljárna velem úszni?

Valaki eljárna velem úszni?

Figyelt kérdés
Szeretnèk találni úszáshoz egy női társat. Règ voltam már úszni. 29f vagyok. 16 ker környèkèn. elsősorban hètköznap dèlután
2021. szept. 29. 16:55
 1/10 anonim válasza:
Miért nőit? És miért kell egyéni sporthoz társ?
2021. szept. 29. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:

*elsősorban....

hogy 15 perc után ne unjam meg, ès menjek haza....

2021. szept. 29. 18:48
 3/10 anonim válasza:

1# Nekem ilyen esetben mindig furcsa, hogy ha valaki az ellenkező nemmel akar elősorban csinálni valamit.

Hátsó szándékot sejtet.

Hiszen ha (ebben az esetben) a sport a fontos, akkor teljesen mindegy mi a másik neme, sőt talán még előny is ha ugyan az a neme a másiknak hiszen, akkor nagyobb eséllyel lesznek hasonló erőnlétben.

Nem értek az úszáshoz, de konditeremben hiába nagyon gyenge és teljesen kezdő egy férfi, nem fogja ugyan azokat a gyakorlatokat hasonló súllyal végezni mint egy nő.

2021. szept. 29. 23:45
 4/10 anonim válasza:

Hát nem tudom,én simán egy óráig el úszkálok egymagam, persze pihenőkkel.

Facebookon biztosan vannak ilyen csoportok,keress ott,azért ott sokkal több az esélyed.

2021. szept. 30. 00:58
 5/10 anonim válasza:
3. Mert egyszerűen jobb, jobban érzi magát női társaságban! Nem kell túlokoskodni és főleg beleszólni. Azzal úszik akivel akar és tud.
2021. szept. 30. 07:05
 6/10 anonim válasza:

"Hiszen ha (ebben az esetben) a sport a fontos, akkor teljesen mindegy mi a másik neme..."

Akkor ezek szerint megengeded, hogy az úszótársa leány legyen, nemde?

2021. szept. 30. 13:21
 7/10 A kérdező kommentje:
ès mi van ha nyíltan meleg vagyok... te eljösz velem?
2021. szept. 30. 15:43
 8/10 anonim válasza:

Jé, én erre nem is gondoltam...

De inkább kihagynám a lehetőséget. Anyagi okokból kifolyólag.

hölgy válaszoló

2021. nov. 10. 06:21
 9/10 anonim válasza:

Én mennék már régen, de nekem sincs edzőtársam hozzá, ja és nem is pesti vagyok.

/N

2021. dec. 13. 00:53
 10/10 anonim válasza:
#9 Melyik megyében vagy? Hát ha szerencséd lenne. 🙂
2021. dec. 14. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!