Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Nem társat keresek hannem...

Nem társat keresek hannem inkább valakit aki leírná hogy kénne híznom!?

Figyelt kérdés
Kicsit fura kérdésnek tünhet de nem tudok hízni sehogyse valaki tudna segíteni?

2021. máj. 20. 22:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtetem hogy nem full hízni akkarok hannem izmosodni is edzek is de csak itthon és nem nagyon hízok
2021. máj. 20. 22:58
 2/6 anonim válasza:
Alapvetően alkat kérdése! De tanulmányozhatod pl a sumo birkozók étrendjét!
2021. máj. 20. 22:59
 3/6 anonim válasza:
Ez így édeskevés, ahhoz hogy segíteni tudjunk
2021. máj. 20. 23:40
 4/6 anonim válasza:
Mindent megtalálsz erről a neten.
2021. máj. 21. 06:32
 5/6 anonim válasza:
Kicsit több információ kellene, mit tudsz csinálni otthon, férfi nő vagy, mert sem mindegy! Milyen a napi ütem terved, étkezési szokás stb.
2021. máj. 21. 08:51
 6/6 anonim válasza:
Nekem anno úgy sikerült rendesen tömegelnem és fölszednem izmot/kilókat, hogy először is eljártam kondiba, mert az otthon saját testsúlyos edzés az babafing, és nem csak heti 1-2 alkalommal, hanem heti 5 alkalommal, másodszor átálltam napi 5-6 étkezésre, kb 3 óránként ettem, és nem csak zöldségeket, hanem úgy kb mindent, de leginkább húsokat, harmadszor pedig mindemellé szedtem tömegnövelőt, bcaa-t, glutamint, különböző vitaminokat és ásványi anyagokat.
2021. máj. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!