Nem társat keresek hannem inkább valakit aki leírná hogy kénne híznom!?
Figyelt kérdés
Kicsit fura kérdésnek tünhet de nem tudok hízni sehogyse valaki tudna segíteni?2021. máj. 20. 22:57
1/6 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtetem hogy nem full hízni akkarok hannem izmosodni is edzek is de csak itthon és nem nagyon hízok
2021. máj. 20. 22:58
2/6 anonim válasza:
Alapvetően alkat kérdése! De tanulmányozhatod pl a sumo birkozók étrendjét!
2021. máj. 20. 22:59
3/6 anonim válasza:
Ez így édeskevés, ahhoz hogy segíteni tudjunk
2021. máj. 20. 23:40
4/6 anonim válasza:
Mindent megtalálsz erről a neten.
2021. máj. 21. 06:32
5/6 anonim válasza:
Kicsit több információ kellene, mit tudsz csinálni otthon, férfi nő vagy, mert sem mindegy! Milyen a napi ütem terved, étkezési szokás stb.
2021. máj. 21. 08:51
6/6 anonim válasza:
Nekem anno úgy sikerült rendesen tömegelnem és fölszednem izmot/kilókat, hogy először is eljártam kondiba, mert az otthon saját testsúlyos edzés az babafing, és nem csak heti 1-2 alkalommal, hanem heti 5 alkalommal, másodszor átálltam napi 5-6 étkezésre, kb 3 óránként ettem, és nem csak zöldségeket, hanem úgy kb mindent, de leginkább húsokat, harmadszor pedig mindemellé szedtem tömegnövelőt, bcaa-t, glutamint, különböző vitaminokat és ásványi anyagokat.
2021. máj. 21. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!