Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van olyan szintén elhízott...

Van olyan szintén elhízott srác aki sétálna velem?

Figyelt kérdés
Mostanában sétával próbálok javítani az egészségemen, ehhez keresnék hasonló súlycsoportú, korosztályú budapesti fiút. 153 kg / 171 cm vagyok, 23 éves.

2021. máj. 15. 17:20
1 2
 11/13 anonim válasza:

(Amúgy azt tudd, hogy a súly csökkenés azért nagyrészt étkezés, meg baktériumflóra talán, meg egyéb emésztési dolgok. A mozgás azt a részt adja, hogy erős legyen a test és egészséges.

Egyébként ha anyagilag jól áll valami személyi esző is jó lehet, aki étrendhez is ért. Mert az segít fegyelmezettnek maradni. Nem eltérni.

bocs tudom nem tanácsot kértél)

2021. máj. 20. 23:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Tisztában vagyok amúgy vele :) a személyi edző egyébként jó ötlet.
2021. máj. 21. 00:48
 13/13 anonim válasza:

#12 az a fontos belátás amúgy, hogy a tested fentartása 24 órát egy héten ad egy energia fogyasztást, ami egy nagy szám. És ehhez ha hozzátesz valaki 3x20 perc(de akár 3x1 óra) mozgást az nagyon kicsi százalékkal emeli meg az össz energia fogyasztást. (viszont csinál izmokat meg egy csomó más jó dolgot, szóval nagyon fontos)

meg olyat is olvastam, hogy milyen a baktériumflóra a belekben az kapcsolatban van az aggyal és meghatározza mit akar enni az ember. szóval azért lehet nehéz megállni, hogy ne faljon be valamit, mert erős ilyen belső késztetés van. kell azoknak a lényeknek. szóval az is egy fontos lépés, hogy jó egészséges dolgokat enni, mert ez lecseréli lassan a baktérium flórát is. addig viszont nehéz mentálisan. (ezt valami egészséges tálálkozás videóban hallottam, nem tudom mennyire erősen alátámasztott, de nekem reálisan hangzik)

2021. máj. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!