Gödöllő környékén futóparnert?
Figyelt kérdés
A kardiózni nem szeretek, mert unalmas. Bárkinek lenne kedve futni Gödöllőn vagy akár környékén?2020. júl. 24. 21:39
1/7 anonim válasza:
A futas az kardii
2020. júl. 24. 21:56
2/7 anonim válasza:
Kardio
2020. júl. 24. 21:56
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért nem veszem rá magam önállóan, csak mással tudok futni. Vagyis nyílván tudok egyedül is csak ezt preferálom.
Még 1 éve a Margit szigeten futottam, ott is többnyire csak másokkal.
2020. júl. 24. 22:23
4/7 anonim válasza:
Akkor kocogj az aerob.
2020. júl. 25. 08:24
5/7 anonim válasza:
Milyen a testalkatod?
Én itt lakom a környéken, de sosem futottam, mert egyedül unalmasnak tartom.
2020. júl. 25. 15:35
6/7 A kérdező kommentje:
Duci - izmos.
14 éves korom óta edzek és most lettem 23.
Szeretek nagy súlyokat emelni és jókat enni, de kardiózni nem így most 100 kg körül mozgok.
Tavaly Margit sziget kört 95kgmmal 25 perc alatt futottam le, de akkor sokat futottam.
Most valószínűleg lassú 50 perces időt furnék, szóval nem lenne baj a lassú, rövid távú futás, mert még nincs hozzá szokva a szervezetem. Lehet csak a későbbiekben gyorsulnék fel picit.
2020. júl. 25. 19:13
7/7 anonim válasza:
Én gödöllői vagyok, 15percre lakom a parktól és amióta láttam, hogy van külön futópálya, elgondolkodtam én is hogy futni fogok! Ha még aktuális, írj rám :)
2020. júl. 27. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!