Lenne valakinek kedve egy, vagy akár többnapos túrákra? 26/F
Őszintén? Sok sikert neked, mert én biztos hogy nem mennék el egy vadidegennel túrázni, főleg nem többnaposra.
Vannak kisebb kávézók is, ahol nem fordulnak meg annyian, illetve el lehet menni sétálni is.
Ezért is írtam, hogy inkább a természetet preferálom. Egyébként sajnos nagyon kevesen vannak itthon, akik egyáltalán ilyen módon kimozdulnak, a korosztályomban is 1-2 ilyen lányt ismerek legfeljebb. Voltam már 2 caminon Spanyolországban, úgy igazából az ottani emberek mentalitása, az ott elinduló emberek nekem a kiindulópont. Találkoztam egy 18 éves coloradoi lánnyal, aki teljesen egyedül lesétálta az egészet, nap mint nap idegenekkel aludt a szállásokon, ismeretlen utakon, ösvényeken sétált több ezer km-re az otthonától, és nem került be a híradóba, ahogy a több tízezer társa sem, aki évente megfordul arra.
Persze nem sok esélyt látok, hogy egy hasonló valaki idetéved, de sosem lehet tudni. Titeket pedig kérlek, ne válaszoljatok a témától eltérően, menjetek el egy kávézóba randizni ha így látjátok jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!