Fogyás szobát inditok kitart velem?
Szabályok:
Ételekről olyan formában nem lehet szó hogy mi volt a reggeli ebéd vacsi stb bármi ilyen kivéve ha tippeket adtok egymásnak hogy hogyan kell csinálni a...
Ez a kis csoport inkább arról szóljon hogy mivel foglalhatók el magatokat :)
pl: olvasás a fotelben egy csésze tea mellett, vagy épp sportolás megy, vagy séta van a dunaparton vagy az erdő szélén stb.
Bármi ilyesmit meglehet osztani :)
Eredményeket is :)
(eredmény megosztása úgy történjen hogy honnan indultál és most hol vagy: 20/L-165cm/78kg jelenleg:76kg)
de bármilyen formátum lehet.
Csatlakozni a példában szereplőhöz hasonlóan lehet.
Sok sikert az egészhez :)
Remélem minél többen leszünk :)
23/F
178cm/90kg
115-ről indultam tavaly. 80 is voltam, de sikerült visszaszedni 10 kilót. És már sokkal nehezebb fogyni, hetek óta ha fejre állok se mozdul a mérleg, pedig mindent úgy csinálok, mint korábban és edzek is. A bőröm pedig rettenetes. Ez van.
23/F
173cm/152kg
Csak mostanában kezdett foglalkoztatni a dolog. Egyelőre csak sétával próbálkozom. Ha valaki tud valami jó fogyós étrendkiegészítőt, teát, ilyesmit nyugodtan írjon.
A Szűztea Forte tökéletes dolog kis zöld kapszula csak meg kell tanulni bánni vele és eleinte olyan napokon amikor egész nap otthon vagy. :)
ugyanis garantáltan járkálni fogsz a wcre :D
nem mellesleg segít fogyni :)
Ilyen discord szerverre gondolsz?
Én 28 férfi, 142-ről indultan, most vagyok 122
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!