Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Olyan embert keresek, aki...

Olyan embert keresek, aki 15-18 éves és leadott 40 kg-t.. Van itt ilyen? Inkább lányt keresek, mert velük könnyebb megbeszélni a csajos dolgokat. 16/L

Figyelt kérdés

Elég hosszú a sztorim. Egészségügyi okok miatt jött fel ennyi. De ide most nem írnám ki a részleteket.. Mindenesetre, ha lenne esetleg ilyen, akár fiú, akár lány örülnék, ha megosztaná a tapasztalatait. Mire figyelt oda stb.

A cicikre lennék nagyon kíváncsi. Nekem eredetileg álltak, de most a nagy súly lehúzza őket. Ha lefogyok ugyanúgy fognak állni, mint előtte? Visszahúzódhat?

Leginkább személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, és NEM feltételezésekre.

És igen, tisztában vagyok azzal, hogy mindenki más, de mégis szeretnék személyes sztorikat hallani. Motiválnánk egymást, tanulhatnánk belőle stb.

Pedofilok, internetes ragadozók és egyéb perverz népek a ,,Én szeretem a nagy, lógó mellű nőket!" vagy ,,Én szeretem a duci lányokat!" szöveggel kíméljenek. Az ilyen jellegű üzenetekre nem fogok válaszolni, még viccből SEM. Ugyanis NEM vagyok ilyesmire vevő!!

Előre is köszönöm a válaszokat és a megosztott élményeket! :)

2021. ápr. 7. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10-es A bőröd hogy viselte? Visszahúzódott?
2021. máj. 16. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!