Lenne kedve valakinek velem fogyókúrázni?
Nekem is van. Kb 10-15 kgt szeretnék fogyni, 70 vagyok most.
24/N
Nekem is van kedvem nem csak veled, de kb bárkivel, aki hasonlóan erre adta a fejét. Már csak pár kiló van hátra, de piszok nehéz ezeket elmozdítani.
Fél éve kezdtem kb normál testalkatról, 8-9 kg mínusznál járok. Nem is igazán a kilók a célom, hanem egy erősen fitt, szálkás alak.
Szívesen lelkesítek bárkit, vagy adok tanácsokat, akinek szüksége van rá. Cserébe nem hátrány, ha engem is rugdos valaki, néha rámfér :D
156cm vagyok, 49-51 kg (mikor merre billen a mérleg, plusz a havi...). Nem, nem vagyok gebe, bármilyen hihetetlen. De mint írtam, nem is érdekelnek a kilók, csak legyen meg végre a kockás has, feszes segg :D
Nekem nincs, nekem most elég jó a súlyom, de azért elég jó látni hogy ennyi nőben megvan az elhatározás. :D
Én 27/F vagyok, 70 kg, lehet valaki szerint kevés, de küzdősportolok, és súlycsoportba szerettem volna befogyni, és sokkal jobban is megy mint 77 kg-san, akkor lomhább voltam. 2 hónap volt, időszakos böjt + heti 6-7 edzés. :)
Nem, én inkább életmódot váltanék. Akkor nem kell 2 hetente fogyókúráznom.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!