Beszéltem a barátommal de anyukám nem tud róla és nem raktuk le és ugymaradr a hivas és megkerdezte reggel hogy ki ez ?de én még nem voltam fel és most délután megfogja kérdezni és felek elmondani mer ez az első komoly kapcsolatom.
Figyelt kérdés
ma 13:46
1/8 anonim válasza:
12 évesen minden az, csak nem "komoly kapcsolat".
2/8 anonim válasza:
Ha ez komoly kapcsolat bele sem merek gondolni a lazábbakba. Xd
Szerintem még ráérsz pár évet a tanulásnak szentelni, aztán foglalkozni ilyesmivel.
3/8 anonim válasza:
Mi a kérdésed? Ez egy zagyvaság, amit leírtál...
4/8 anonim válasza:
Egyetértek #2-vel, most elsősorban tanulnod kéne. Egyebek mellett helyesen írni megtanulni.
5/8 anonim válasza:
Miert? Mi tortenik szerinted, ha elmondod?
Amugy nem biztato, ha felsz, nincs meg a kolcsonos bizalom szulo-gyerek kozott - ezen kene dolgozni. ;-)
6/8 anonim válasza:
Mondjuk ha telefonon beszéltetek és te kezdeményezted a hívást, ami "úgy maradt" (vagyis nem bontottad a vonalat), akkor ráérsz magyarázkodni, amikor megérkezik a telefonszámla. Addig meg menj el dolgozni, hogy majd ki tudd fizetni...
7/8 anonim válasza:
Már kopasztják a tyúkot a lagzira, vagy mit nem lehet elmondani?
8/8 anonim válasza:
Fogalmazni képtelen vagy, leírni a kérdésedet, hogy mindenki megértse, de neked komoly kapcsolat kell XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!