Néha egy kis közös kiruccanás,kirándulás Szegedről kocsival? Lehet néha anyukám is jönne, beszállnánk felesbe az autóval kapcsolatos költségekbe (benzin pénz, autópálya matrica...) Lehet bármilyen szép hely az úti cél elsősorban országon belül.
Jó ötlet, akkor most mi bejelentkezünk hozzád, hogy legyen olcsó kiruccanásunk.
Intézd el az autót, a sofőrt, és légyszi, szervezd meg a programot is. Reggel indulunk, este hazaérünk. Mi ketten vagyunk a barátnőmmel és visszük a kutyát.Mamit ne hozd, mert akkor más sokan leszünk az autóban.
És tényleg, kis szerencsével akár jóbarátok is lehetünk.
Na erre a megoldásra mi a válaszod ?
Mint már írtam, nincs autóm, olyanhoz társulnék(lehetőleg anyukámmal hogy ő is kiránduljon néha) akinek van,és amúgy is kirándulna nélkülünk is, és van benne 2 szabad férőhely,a kutya majd csak elfér valahogy.Ha autót,sofőrt "intéznék" az úgy megdrágítaná hogy nem érné meg az egész.
Ha van olyan ismerősöd aki furgonnal szokott kirándulni, és van 4-5 szabad hely nála akkor írj, és megyünk együtt.
Miskolci vagyok és holnap a Kedvesemmel egy Tokaj környéki baragolást terveztünk.
Első gondolatom az volt, hogy lemegyünk érted Szegedre, de aztán olvastam a #13 hsz-t.
Idézlek:
"az úgy megdrágítaná, hogy nem érné meg az egész"😝
Szóval maradj otthon, csak mi kettesben megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!