Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Néha egy kis közös kiruccanás,...

Néha egy kis közös kiruccanás,kirándulás Szegedről kocsival? Lehet néha anyukám is jönne, beszállnánk felesbe az autóval kapcsolatos költségekbe (benzin pénz, autópálya matrica...) Lehet bármilyen szép hely az úti cél elsősorban országon belül.

Figyelt kérdés

nov. 7. 09:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Reggel indulunk es aznap este hazaerunk.Ennyi.Igy kell olcson kiruccanni es kozben talan jo baratokra lelni.De a mai vilagban ez nem igazan mukodik,kicsi az eselye hogy valaki ram ir privatba,legalabb dumaltunk 1-et
nov. 8. 02:28
 12/17 anonim válasza:

Jó ötlet, akkor most mi bejelentkezünk hozzád, hogy legyen olcsó kiruccanásunk.

Intézd el az autót, a sofőrt, és légyszi, szervezd meg a programot is. Reggel indulunk, este hazaérünk. Mi ketten vagyunk a barátnőmmel és visszük a kutyát.Mamit ne hozd, mert akkor más sokan leszünk az autóban.

És tényleg, kis szerencsével akár jóbarátok is lehetünk.

Na erre a megoldásra mi a válaszod ?

nov. 8. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Mint már írtam, nincs autóm, olyanhoz társulnék(lehetőleg anyukámmal hogy ő is kiránduljon néha) akinek van,és amúgy is kirándulna nélkülünk is, és van benne 2 szabad férőhely,a kutya majd csak elfér valahogy.Ha autót,sofőrt "intéznék" az úgy megdrágítaná hogy nem érné meg az egész.

Ha van olyan ismerősöd aki furgonnal szokott kirándulni, és van 4-5 szabad hely nála akkor írj, és megyünk együtt.

nov. 9. 01:38
 14/17 Noren1989 válasza:
Induljunk, tökös. Tömegközlekedéssel bàrhova, még épp elég olcsó.
nov. 9. 11:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy lenne a legolcsóbb ahogy korábban már írtam, nem írom le még egyszer, kocsival ráadásul sokkal gyorsabb,kényelmesebb,nem kell várni akár órákat az átszállások miatt.
nov. 9. 11:57
 16/17 anonim válasza:

Miskolci vagyok és holnap a Kedvesemmel egy Tokaj környéki baragolást terveztünk.

Első gondolatom az volt, hogy lemegyünk érted Szegedre, de aztán olvastam a #13 hsz-t.

Idézlek:

"az úgy megdrágítaná, hogy nem érné meg az egész"😝

Szóval maradj otthon, csak mi kettesben megyünk.

nov. 9. 16:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi hogy gondoltál rám, nagyon rendes tőled, de megkérlek, illetve megkérek mindenkit arra, hogy csak akkor kommenteljen, ha szegedi.Ha nem vagytok szegediek,akkor inkább ne írjatok semmit.Köszönöm.
nov. 10. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!