Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Aszexuális emberekkel szeretné...

Aszexuális emberekkel szeretnék barátkozni/beszélgetni. ?

Figyelt kérdés

18-21 korosztály.

Ennél idősebb emberek ne irkáljanak! A hazudozás is felesleges, hamar lehull a lepel!:D

18L

okt. 4. 17:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha egy ufó lennék, valószínűleg már rég elhagytam volna ezt a bolygót a gyerekes kommentjeid miatt. Ha ettől “vén szarnak” érzed magad, akkor talán inkább lépj ki a trollkodásból, és próbálj meg valami értelmeset mondani.;)
okt. 5. 17:48
 12/21 anonim válasza:
Ez valami perverz pali aki fiuk szerverol kereget képet
okt. 5. 18:39
 13/21 anonim válasza:
Ha aszexualiskent ismerkedik, és mégis farokkepeket kunyerelna, akkor az eléggé ütné egymást , nem?
okt. 5. 19:08
 14/21 anonim válasza:
Egyebkent merre laksz kérdező?
okt. 5. 19:08
 15/21 A kérdező kommentje:
12, Igen, fiúk farkáról szeretnék képeket kapni, hogy utána kirakjam minden platformra, megjelölve az embert, hadd lássa mindenki milyen picike farka van az illetőnek. Neked talán 🍆🤏🏻, hogy ilyenek jutnak eszedbe? Kisebbségi komplexus?
okt. 5. 19:14
 16/21 anonim válasza:
10 vissza tértem. Tök jó lenne el jutni másik bolygóra bàr én néha másik dimenzióban bolygón vagyok.
okt. 5. 19:19
 17/21 anonim válasza:

10 jah jó gyerekesnek lenni de te ez úgy is tudod bébi.

Na jó nem akarlak meg sérteni kislàny.

okt. 5. 19:21
 18/21 A kérdező kommentje:
17, Ha ez a legjobb, amit ki tudsz hozni, akkor inkább maradj a gyerekes dolgoknál, mert a felnőtt kommunikációval láthatóan nehézségeid vannak.😄
okt. 5. 19:31
 19/21 anonim válasza:
Teljes mértékben igazat adok önnek hölgyem, ezzel együtt sok sikert kìvànok a beszélgető partner megtalàlàsához.
okt. 5. 19:50
 20/21 anonim válasza:
Nekem írhattok üzenetet 25-30 év körüliek, ha valóban aszexuálisak vagytok. De én nem 18 éves lány vagyok.
okt. 11. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!