Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezt a kategóriát csak szexpart...

Ezt a kategóriát csak szexpartner keresésre használják?

Figyelt kérdés
Sokszor próbálkoztám már itt barátkozni (kizárólag barátkozás). Ha az emberek érdeklődését fel is keltette a kérdés, ez csak addig tart amíg ki mem derül, hogy férfi vagyok. Sokan nem is pazarolják az odőt, megkérdezik, hogy lány vagyok-e, aztán tovább is állnak.
szept. 26. 16:06
 1/6 anonim válasza:
Lehet barátkozni szerencsére, csak ki kell szűrni ezt a sok marhát. Idővel könnyű, ha letiltod őket, a 10. kérdésnél már nem fogod látni ha írnak, csak a pár normális marad. Már ameddig... Mert ahogy rájönnek, hogy egy barátságba időt és energiát kell fektetni, inkább lelépnek ők is.
szept. 26. 16:26
 2/6 anonim válasza:

Nem, vagyunk, akik a szó igaz értelmében vett barátkozásra. Szerencsés vagyok, mert egy ideje beszélgetek írásban egy itt megismert, nagyon kulturált,értelmes és szimpatikus vidéki férfivel.

Gondolom, azért más is talált vagy talál hasonló pozitívumot.

F/ Bp

szept. 26. 17:53
 3/6 anonim válasza:
Én is találtam, 4-et
szept. 26. 19:02
 4/6 anonim válasza:

Én szívesen beszélgetek.

40/N

szept. 26. 19:24
 5/6 anonim válasza:
Nem mindenki keres itt csak "szexpartnert", ugyanakkor ez az "azonos neművel való beszélgetés, barátkozás-téma" sokaknak - érthető módon, a mai világban - nem jön be, ezért állnak tovább.
szept. 26. 19:47
 6/6 anonim válasza:

Én is csak nőkkel szoktam beszélgetni itt. Megvan az a pár gyerekkori barátom, illetve kollégák akikkel szoktam beszélgetni, és ezen kívül egyszerűen nincs igényem arra, hogy más vadidegen férfiakkal beszélgessek.

Nőkkel szívesen beszélgetek, de ők meg mindig eltűnnek egy szó nélkül ezen az oldalon. Még akkor is amikor ők kezdeményezték a beszélgetést, és szóba sem került a szex.

36/f

szept. 26. 23:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!