Lányok, van kedvetek ismerkedni egy izmos, jóképű, jó humorú, de szerény férfival?
Figyelt kérdés
aug. 30. 00:31
1/22 anonim válasza:
Írj privátot 😉
aug. 30. 01:36
2/22 anonim válasza:
Szerény, hát persze, azt látjuk 😂 Ha meg ez számít jó humornak nála, akkor köszi, de nem.
aug. 30. 08:11
3/22 anonim válasza:
Tehát kicsi a péniszed?
aug. 30. 08:48
4/22 anonim válasza:
2# Egy mondatból összeraktad a kérdező személyiségét. Te zseni vagy!
aug. 30. 09:16
5/22 anonim válasza:
Hány éves vagy?
aug. 30. 09:17
6/22 anonim válasza:
Tényleg jó humorod van bástya, jó vicc hogy jóképű és izmos csávóként a gyakorin kell ismerkedned🤣
Valószínűleg ocsortány ronda lehetsz ha itt a Gyakori kérdések oldalra szorultál ismerkedés téren 🤣😂
aug. 30. 10:01
7/22 anonim válasza:
6# Te pedig szóba állál egy, a fejedben élő "ocsortány ronda" emberrel a gyakorin. Keressek egy tükröt, hogy belenézhess? :)
aug. 30. 10:03
8/22 A kérdező kommentje:
#6 gondolom te is ismerkedni akarsz itt, ha ebben a témakörben vagy..
És nem, nem vagyok ocsortány.
aug. 30. 10:06
9/22 anonim válasza:
Nem, nem ismerkedni vagyok itt, csak néha felnézek és nevetek a 0 válaszos, nem tudom hány milliomodik "lányok, valaki ismerkedni?" kérdésen😂
Báttya, ha annyira jól néznél ki ahogy mondod, akkor tapadnának élőben rád a nők, de legalábbis nem egy anonim KÉP NÉLKÜLI oldalon kéne próbálkoznod.
aug. 30. 10:13
10/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok báttya, gondolhatod, hogy csak hülyeségből írtam ki. Nincs ember a földön, aki így csajozna bárhol is. De amúgy igaz rám mind.😂
aug. 30. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!