Ki(ke)t utasítottál már vissza életed folyamán?
Figyelt kérdés
aug. 14. 15:16
1/13 anonim válasza:
ronda és/vagy dagadt csajokat
aug. 14. 15:16
2/13 anonim válasza:
Akivel semmi közös nem volt bennünk vagy abszolút nem találtam őket vonzónak.
Meg persze az ilyen random csajágaröcsögei három fogú munkanélkülieket, akik annyit írtak üzenetben, h sya 😂
aug. 14. 15:43
3/13 anonim válasza:
😂 😂 😂 😂 haha
aug. 14. 16:14
4/13 anonim válasza:
három fogú munkanélküli hát ez zseniális ha ha 😂😂😂 feldobtad a napom 😂😂😂😂😂😂haha 😂
aug. 14. 16:14
5/13 anonim válasza:
Egyszer gimiben odajött két évfolyamtársnőm, akiket valamelyest ismertem, és azt mondták, hogy az egyik osztálytársnőjük járni akar velem. Mondtam nekik, hogy még nem állok készen az ilyesmire, mert igazából féltem, hogy csak hülyére akarnak venni, és ha kezdeményezek a csajnál, akkor kiröhögnek.
aug. 14. 16:30
6/13 anonim válasza:
Nálam fiatalabb fiúkat, amikor 16-17 éves voltam. 14 évesek írogattak rám, azokat utasítottam el. Az egyik ráadásul nem hogy túl fiatal volt számomra de még kicsit karcos is volt, ráadásul 8-9 db lányt is etetett egyszerre hátha vmelyik összejön 12-16 éves lányokat.
aug. 14. 16:45
7/13 anonim válasza:
7
ha fiatal az a baj, ha pár évvel idősebb (20 év körüli) akkor meg megy a pedofilozás, döntsétek már el melyik korosztályhoz vonzódtok
aug. 14. 16:56
8/13 anonim válasza:
Fhú volt egy pár csaj, akik nyomultak - ki diszkréten, ki erőszakosabban. Egyrészt nem szeretem ha nyomást helyeznek rám, másrészt nem is néztek ki jól. Természetesen ezen a téren inkább az utóbbi játszott szerepet.
aug. 14. 18:05
9/13 anonim válasza:
A sok kocsogot akik mindig odajottek hozzam
aug. 15. 05:42
10/13 anonim válasza:
Mindenkit aki eltűnt az életemből, majd vissza akart jönni, mintha mi sem történt volna.
aug. 15. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!