Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szombathely és főváros közt...

Szombathely és főváros közt ingázók: ki hozna el nekem Budapestre egy kis összegű terméket?

Figyelt kérdés

Szeretném valakinek egy 1 alkalmas segítségét igénybe venni egy olyan termék megvásárlásában és Budapestre való elhozatalában, amely egy kínai üzletben lelhető fel (egyébként egy sehol másutt nem kapható szilikon talpbetétről van szó), mivel sajnos az üzlet nem vállal sehová sem postázást és más egyéb módon sem tudom ezt megoldani, hogy a termékhez juthassak.

Ilyen csekély értékű áru kedvéért nem áll módomban sajnos elutazni ilyen távolságra, ezért kérdezném, hátha valakivel privátban meg tudnék egyezni és megbeszélni a részleteket, hogy ő megvenné és elhozná nekem bárhová a fővárosba, mert azon belül már mozgékony vagyok.

Természetesen nem ingyen várom el a vásárlásban való közreműködést és a terméket is megfizetem utólag, de a Szombathely-Budapest utazás költségét szeretném megspórolni, tehát olyasvalakit keresek, aki amúgy is megteszi rendszeresen ezt az utat a 2 város között és nem velem fizetteti ki a teljes benzinköltségét.

Részleteket priviben megbeszéljük.

Előre is köszönöm!

aug. 12. 15:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
Klassz dolog ilyesmiben segíteni egymást. Én sajnos nem tervezek utazást, de sok sikert. Biztos, hogy pont Budapesten, sem máshol nem kapható?
aug. 12. 15:35
 2/11 anonim válasza:

Elég jó eséllyel megtalálod ugyanazt valamelyik nagy kínai piactéren (pl. Aliexpress), mert a kínai boltos sem itt gyártja ezeket az országban, hanem ugyanúgy importálja.

Egy másik talán életképesebb ötlet lenne, ha valaki megveszi ott neked és elpostázza (ha már a bolt nem vállalja).

aug. 12. 15:41
 3/11 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ott kaphato?
aug. 12. 17:06
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnos sok helyen próbáltam már Budapesten és nem találtam sehol. :( És persze egy idő után már a helybeli keresgélésre fordított energia és költség sem áll arányban a termék árával, ezért hagytam fel vele.

Aliexpress-es tippet köszönöm, otthon vagyok az Alis rendelésekben, nem találom ott sem ezt a típust, amit keresek.

Bizonyára lenne helyettesítője, de egy idős embernek van rá szüksége és nem szeretnék lutrizni, ez meg tutira jó lenne, ami Szombathelyen fellelhető.

Köszönöm!

aug. 12. 17:20
 5/11 A kérdező kommentje:
3-asnak: onnan tudom, hogy a FB-jén van róla fotó. :)
aug. 12. 17:21
 6/11 anonim válasza:

"onnan tudom, hogy a FB-jén van róla fotó. :)"

Akkor írsz neki az FB-n egy üzenetet, hogy legyen szíves postázza neked előre utalás után.

aug. 12. 17:27
 7/11 A kérdező kommentje:

2-esnek: lehet, hogy bizonyos szempontból "életképesebb" ötlet lenne, ha megvetetem és elküldetem valakivel, de szerintem meg inkább nem az, mert nem kívánok senkit ezzel fárasztani, hogy még a csomagolásával és a postára adásával is foglalatoskodjon.

Akinek meg épp dolga van arrafelé, de legalábbis hajlandó elmenni az üzletbe érte, mert ez az 1 kerülne plusz energiába) és egyúttal Pesten is megfordul, annak ez sokkal kisebb időráfordítás lenne.

aug. 12. 17:28
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os: most komolyan... szerinted ezt már nem próbáltam? :) Személyesen beszéltem az üzletvezetővel, még csak nem is vacak FB kommentben vettem fel a kapcsolatot velük. Nem postáznak.
aug. 12. 17:30
 9/11 anonim válasza:
Kerdezo, komolyan, szerinted honnan tudjam, hogy mit próbáltál? Amúgy azt is mondtad, hogy előre utalnál?
aug. 12. 17:32
 10/11 A kérdező kommentje:

A triviális dolgokat nyilván megpróbáltam és az FB kapcsolat egyértelműen azok közé tartozik.

És igen, azt is mondtam, hogy előre fizetek.

Sőt, azt is, hogy áron felül is fizetek, csak oldjuk meg valahogy.

aug. 12. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!