Van it olyan Lány Nő aki szeretne ismerkedni Beszélgetni ? 22f
Kecskemét Cegléd Környékén
Többit privibe 15-35 eves is lehetsz fiatal legyél.
Nem, szerencsére nem sok fiatal akar nála 2x idősebbel kavarni, és a legtöbbnek van annyi esze, hogy a saját korosztályában keresgéljen. Amiről te beszélsz az a kevés golddiger és apakomplexusos, sajna akad pár belőlük is.
Nyilván azért akarsz ennyivel kevesebbet, mert a korosztályodbeli nőknek semmit nem tudsz nyújtani, kutyának nem kellesz, a tinilányok meg könnyen manipulálhatóak.
Ne aggódj, engem szeretnek, van párom is, és nem szorulok rá, hogy a gyakorin keressek magamnak nőt, mint ti.
Ja azert talal meg minden buliba valami tinicsaj persze 😆
Latszik mennyire nem ertessz a nőkhöz csak itt gyakorin tudsz kötekedni meg okoskodni.
Nem nem azert, mindenem megvan amit meg tudok adni egy velem egykoru nönek is. Nem is kifejezetten tiniket keresek plane nem itt.
Egyszerüen csak atlagba a tinik odaadobbak,erzekiebbek, jatekosabbak,nyitottabbak, nincsenek szet varrva,agyon plasztikazva,sminkelve, befasulva mint a korosztalyom egy resze.
Ha viszont bele szeretnek egy tini lanyba pont le sz*rnam az ilyen kis okoskodo senkiket mint te vagy 😂
Ha meg van parod miert nem vele foglalkozol, miert itt gyakorin szapulod azokat akik part szeretnenek talalni? vered azt hülye fejed de tuti senki nem kivancsi rad.
Persze mindig megtalál téged valami tini csaj :D Álmodik a nyomor, ahogy szokták mondani😂😂
Aztán csak nehogy elbeszélgessen veled az egyik tinilány faterja, be lennél szarva rendesen😂
En is mondhatom hogy persze meg parod van almodik a nyomor... 😂
Mondjuk amilyen kötekedös kis hülye gyerek vagy nemhiszem hogy van.
Akkor szombat este vele lennel nem itt verned a nyalad gyakorin, de valoszinüleg nem kivancsi rad 😂
Ahogy mas nö se...
Rendesen kigyurt srac vagyok,rendszeresen kondizok szoval ettöl nem kell tartanom, ha meg valamelyik ugy allna hozzam magasrol ejtenek ra egyet, ha a lany velem akarna lenni, tehet egy szivesseget es ferre allhat az utbol.
De veled ellentetbe en tudok tisztelettel is beszelni masokkal,nem ugy mint te.
Mondjuk te azt nem erdemled meg.
Alapvetően nem vagyok kötekedős, most sem kötekedtem, elmondtam hogy szerintem gáz hogy 30-40-50 évesek is simán rányomulnak a 15 éves tinikre. Szerintem gáz, és kész, 15 évesen még gyerek az ember, mit akar tőle egy felnőtt férfi?
És de, még mindig van barátnőm :)
Na, hat en is elmondtam a velemenyem hogy szerintem meg az a gaz ha valaki igy gondolkodik mint te.
Miert ne szerethetne egymast egy 30 eves ferfi meg egy 15 eves lany? A szerelem nem korhoz kötött.
Egyik ismerösöm, (srac) 15 evvel idösebb növel van együtt es mar gyerekük van.
Na es? Szeretik egymast az a lenyeg.
Az nyilvan gaz ha valaki csak ki akarja hasznalni öket meg megfektetni,a sajat önzö erdekei miatt, ebben egyet erthetünk.
Mondjuk az ismerősödnél sem mindegy, hogy 30 éves a nő, és 15 a srác, vagy 30 a srác, és 45 a nő.... Ugye érezzük hogy mindkét esetben 15 év van közöttük, de utóbbiban nem egy 15 éves gyerektől vár gyereket?
Legalább az utolsó mondatodban akkor tényleg egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!