Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki megtanít ismerkedni/...

Valaki megtanít ismerkedni/ csajozni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, eddig egyetlen egy kapcsolatom volt, de azóta nem tudok, megszólítani egy lányt sem. Hogyan kezdjek neki?
aug. 4. 17:51
 1/9 anonim válasza:

"Szia!"

A többi majd jön magától.

aug. 4. 18:20
 2/9 anonim válasza:
aug. 4. 18:39
 3/9 anonim válasza:
Hát igen a lényeg a bátorság, meg kell szólítani az illetőt.
aug. 4. 19:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó és utána, mivel nyerjem el az érdeklődését?
aug. 4. 19:18
 5/9 anonim válasza:
ne legyél unalmas
aug. 4. 19:20
 6/9 anonim válasza:
Hívd el egy valamit inni vagy enni aztán a téma jön magától.
aug. 4. 19:20
 7/9 anonim válasza:

Engem egyszer valami liba lefújt paprikaspray-el, azóta nem próbálkozom.

Margit szigeten egy jó 5 perce sétáltam mögötte, gondoltam leszólítom, felgyorsítottam a tempót, hogy utol tudjam érni, amikor elé léptem már fújt rögtön. :( Készült az érkezésemre. Utána meg elrohant, még annyit se tudtam utána kiabálni, hogy nem vagyok szatír :(.

Ennyivel tudtam hozzájárulni a sikeredhez. Ilyet ne csinálj. 1 lehetőség kilőve, maradt 279 millió és 807 másik élethelyzet, amikor ismerkedhetsz. Sok sikert a végigpróbálásukban.

aug. 4. 19:33
 8/9 anonim válasza:

A "csajozást" ebben az elvadult világban inkább felejtsd el!

Az én sikereim - akármilyen hihetetlen - egyházi közegben kezdődtek el. (Ha nem is házasság, de együttélés közelben vagyok már.)

Szó szerint léteznek ISTENI csodák. Ne siesd el! De be mernél vállalni 18 évesen egy csomó problémát az élettől?!

Merthogy egy párkapcsolati próbálkozás nem csupa boldogság ám! (Rengeteg buktató és szenvedés, amíg megtalálod az igazit. És KŐKEMÉNY MUNKA(!) egymáshoz csiszolódni...)

aug. 4. 20:13
 9/9 anonim válasza:

A 8-as válaszomban a 7-es válasznak elég nagy szerepe van. Megértem mindkét félt a történetben. (A nők tényleg nem igazán szeretik, ha leszólítják őket.)

Én is elutasító voltam hasonló esetekben - sőt azon gondolkodtam, hogy a rendőrnek szólok. (Egy másik esetben szóltam is, hatalmas nagy haragszomrád lett belőle, pedig csak "laza" volt az illető.)

Szóval lassan a testtel!

aug. 4. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!