Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt vállalkozó szellemű...

Van itt vállalkozó szellemű biológus/agrármérnök?

Figyelt kérdés

Helló.

12-be megyek szeptembertől, emelt biosz kémia szakra. Szükségem lenne egy biológusra (lehetőleg msc-vel rendelkezővel, de nem gond ha csak bsc-d van) akinek hozzáférése van komolyabb eszközökre amivel kutatni lehet.

Szívesen részt veszek én is a labormunkában, de az ország keleti részében élek, így elég bonyolult az utazás ahhoz, hogy minden nap tudjak utazni. A téma csak privát infó, illetve az is lehet, hogy teljesen értelmetlen( nézegettem, de nem igen találtam erről cikkeket).

Várom a jelentkezőket.

júl. 28. 19:23
 1/2 anonim válasza:
12 000 forintos óradíj ellenében szó lehet róla, számlaképes egyéni vállalkozó vagyok aki biológusként dolgozik egy laboratóriumban.
júl. 28. 19:33
 2/2 IgaziÚriember válasza:

"Szívesen részt veszek én is a labormunkában"

A 8 általánosoddal semmi esélyed ilyenben részt venni, még végzett biológus hallgatók közül is válogatni lehet annyi önéletrajz érkezik 1-1 pozícióra. Úgyhogy szállj le a magas lóról.

júl. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!