Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gyermekes egyedülálló anyukák...

Gyermekes egyedülálló anyukák miért befásultabbak?

Figyelt kérdés
Őket azert nem érdekli úgy a testileg, mert mindig is csak muszájból szexeltek, és igazán kielégítő nem volt nekik?
júl. 27. 23:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
Rajuk szakad minden teher. Palira vette oket eletuk szerelme. Idaig bagy arccal valogattak a pasik kozott, most meg nem kellenek szinte senkinek.
júl. 27. 23:31
 2/11 anonim válasza:
Miért lennének azok. Ez nem ettől függ. Lehet egy szerénynek tűnő egyedülálló anyuka úgy megcsinálna, hogy lábra se tudnál állni.
júl. 27. 23:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze. Biztos pont egy mamamaci csinálna meg, aki legutobb is csak eltűrte az aktust de annak is már több éve...
júl. 27. 23:54
 4/11 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy nem olyanra vágyott, aki már a legyet is. Attól, hogy van gyereke még az ízlése lehet jó.
júl. 28. 00:01
 5/11 anonim válasza:

Te melyik században élsz? Vibrátoruk, alkalmijuk, tíz ujjuk van attól, hogy nincs róla a nyakukba akasztva egy transzparens, hogy mikor végeztek utoljára szexuális tevékenységet.

Akkor szokták a nők "csak eltűrni" az aktust, ha a másik fél sz.r az ágyban, nem kielégítő nekik, amit csinál. Nem magával a szexszel van bajuk, és nem is élnek önmegtartóztatásban éveket arra várva, hogy majd jöjjön egy ilyen leereszkedő hólyag és megszánja őket.

júl. 28. 00:34
 6/11 anonim válasza:
Én nem fásult vagyok, csak hoztam egy döntést. Nem fogom bizonygatni senkinek, hogy nem vagyok egy sztereotípia. Vagy tudunk onnan indulni, aki vagyok, vagy nem.
júl. 28. 09:01
 7/11 anonim válasza:

Az, hogy neked ebből a kategóriából csak a befásult mamamaci a hozzáférhető, a te szegénységi bizonyítványod.

júl. 28. 10:31
 8/11 anonim válasza:
Én is elhatárolódtam a férfiaktól a rossz tapasztalatok miatt, sokan könnyű prédaként tekintenek ránk, majd biztos örülünk, ha végre jól "megrak" valaki, már a falat kaparjuk kínunkban, annyira szexhiányunk van. Csakhogy tévedsz! Amúgy meg millió dolgom van, este dögfáradtan fekszem le, abszolut megvagyok szex nélkül.
júl. 28. 11:21
 9/11 anonim válasza:
Azt hiszed, bárkivel összejövök, mert egy gyerekes nőnek az esélye komoly kapcsolatra szinte nullával egyenlő! Hát nem! Pont, hogy ezerszer meggondolandó kit engedek be az életembe, nem úgy működök, hogy már "beérem" bárkivel, mert ki vagyok éhezve! A szex, ami a legkevésbé hiányzik, vagy társa leszek valakinek, vagy senkije! Barátság extrákkal kapcsolatra akar csak mindenki! Pedig nem vártam el soha, hogy tartsanak el engem és ahogy mondani szoktátok a kölykömet, köszi elvagyok egyedül!
júl. 28. 13:15
 10/11 anonim válasza:
Csak járj egy napig a cipőmbe, azt hiszem megtudod!
júl. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!