Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hardcore producerek vannak itt?

Hardcore producerek vannak itt?

Figyelt kérdés

Szeretnék belevágni a zene készítésbe, viszont teljesen kezdő vagyok, és totál vakon állok a témához. Bár már régóta álmom hogy hardcore/happy hardcore zenéket alkothassak...

Nem tudom honnan kéne kezdenem. Laptopom nincs, tableten terveztem belekezdeni, FL stúdióval, azt olvastam kezdőknek ideális, és eléggé tetszik is maga a program, hamarosan meg is lesz szerezve.

Addig is szeretnék kicsit tanúlni az alapokról, hogy hogyan kell HC beateket csinálni, mikből épűl fel. Yt-on viszont nem igazán találtam olyan tutoriált, amibe az alapoktól magyaráznak, ezért szeretnék egy társat aki bevezetne ebbe az egészbe, és akitől kérdezhetnék bármit és bármennyit, mert sok kérdésem lesz az biztos...

Köszönöm ha segítesz. :)

júl. 15. 22:20
 1/3 anonim válasza:

Szevasz

Dj Tetktronik vagyok és régóta foglalkozom zenészekkel. 15 évvel ezelőtt még a nagy Lakodalmas Lagzi Lajossal jártam fellépni, illetve haknizni. Ő karolt végül is fel és váltunk hamar sramli királyokká. Meghagytam neki a rivaldafényt, mert én a pályám csúcsán stílust váltottam és már csak folklór zenét játszom, de azért megfelelő juttatásért elvállalok néhány lakodalmast.

Nem érdekelne téged esetleg mulatós karrier, mert vannak jó kapcsolataim. Csocsesszel is dolgoztam együtt nagyon sokáig.

júl. 15. 22:37
 2/3 anonim válasza:
Ha szeretnél egy jó hardcore beatet amire ráénekelnél írj.
júl. 16. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:
1: köszönöm, de én csak hardcore irányzatba szeretnék menni, mindig is imádtam, és ez felé húz a szívem. :)
júl. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!